Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vélemény ezekről a "kattintgat...

Vélemény ezekről a "kattintgatós pénzkeresős" dolgokról?

Figyelt kérdés
Megéri? Biztonságos? Hülyeség?
2012. júl. 4. 21:00
 1/6 A kérdező kommentje:
2012. júl. 4. 21:11
 2/6 anonim ***** válasza:
azt javaslom, hogy keress értelmesebb elfoglaltságot.. :/
2012. júl. 4. 21:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Humbug az egész.
2012. júl. 4. 21:27
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem éri meg, időpazarlás. Biztonságos, hát igen mivel általában semmi személyes adatot nem kérnek, ha kérnek akkor nem. Hülyeség!

Amúgy miért várja bárki is, hogy kattintásért pénzt lehet kapni?

2012. júl. 4. 21:32
 5/6 A kérdező kommentje:
elvileg egy ismerősöm már nyomkorászta... meg hát egész sokat írogatnak róla neten...
2012. júl. 4. 21:43
 6/6 anonim ***** válasza:
A legtöbbel lehet pénzt csinálni. Aprópénzt. Én 13-14 éves koromban AdBux-ot toltam, nem tudom, hogy még működik-e, az is egy PTC oldal. Kerestem vele fél év keserves munkájával 2500 Ft-ot. Ha szervezel be magad alá embereket, akkor jobban jön a pénz, de nekem nincs pofám hirdetni az ismerőseim között ezt a szart.
2012. júl. 5. 05:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!