Működő rulett system?
igazából azért írtam a kérdést, mert én már 1 éve foglalkozom online rulettel és ha van még rajtam kívül valaki akit érdekel a téma, akkor azzal szívesen beszélgetnék erről... tapasztalatok, 5letek stb...
18\F
a legtöbb rendszer mind ugyan azon alapszik: a duplázós módszeren, ami hosszútávon NEM működik!
én arra gondoltam, hogy a számokat kéne megjátszani... pl ha nem jött egy szám 200 pörgetés alatt egyszer sem, akkor az valószínűleg hamarosan sorra kerül..
ilyesmikre gondolok..
Én csak azt tudom, hogy a rulettről matematikailag be van bizonyítva, hogy akárhogy teszed fel a számokat, nem leszel pozitívban hosszútávon. Ezt nem én mondom, hanem a tudósok és matematikusok, akik egész életükben csak matekkal foglalkoznak.
Eleve így lett megépítve, kitalálva a rulett! Gondolkozz már, ha a ruletten lenne működő módszer arra, hogy folyamatosan nyerjél, akkor az összes kaszinó becsődölne!
"pl ha nem jött egy szám 200 pörgetés alatt egyszer sem, akkor az valószínűleg hamarosan sorra kerül.."
Tévedés, ugyanannyi esélye van hogy jöjjön az első pörgetés után is, mint a kétszázadik után.
tehát ezek alapján a legjobb ha tippelünk ?
... nem jó hír :\
Rulettel akkor éri meg megpróbálni pénzt keresni, ha nagyon gyorsan van szükséged a plusz pénzre, és a teljes erre szánt pénzed elvesztése nem akkora baj, mint amit keresel azon, ha bejütt a terved. Például ha 1000 Ft-od van, és 36000 Ft-ra lenne sürgősen szükséged, de az 1000-rel semmire nem mész, akkor a legjobb stratégia föltenni a teljes pénzed 1 számra.
Hosszú távon a rulettel egyféleképp lehet nyerni: ha te vagy a bank.
csaló az összes ilyen.. online rulettről beszélek.
Én a rulettet kipróbáltam és a eskü a nyakamat teszem rá hogy csalás az egész... hidd el!
Vannak tétnélküli pörgetések ... 1,5 percig csak így pörgettem max 4szer volt olyan hogy ugyan az a szín jött ki. amint elkezdtem játszani baromi érdekes... 8szor!!
Az elején ha nyersz akkor hagyd abba... hagy főjjenek a levükben...
És ezt adja tovább mindenki tegyétek ki oda ahova csak lehet! hát nehogy már ... pofátlanság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!