Mondeo kérdése:
Online rulett nyereményem utána köteles vagyok adót fizetni?
Figyelt kérdés
Ha igen, mennyit?2011. okt. 11. 17:00
1/3 anonim válasza:
Elvileg kéne adózni, mint mindenki hasonló (póker, sportfogadás) nyeremény után, de gyakorlatban nem kell. Hacsak nem 10 millió forint feletti nyereménytől van szó, ott már azért nem árt óvatosabb lenni.
2/3 anonim válasza:
Nem tudom melyik kaszinónál játszol,de mindegyiknél adnak ez ügyben információt. Az én tudomásom szerint is csak akkor kell adózni a nyeremény után ha egy óriási összeget akarsz levenni a kaszinó számládról. Illetve mivel ezek általában külföldi cégek és más adózási rendszer van náluk,mint itthon. A tájékoztató szerepel az általános szerződési feltételek menüben pl:"Azon Számlabirtokosoknak, akik adózási és jogi kérdésekben szeretnének tanácsot igénybe venni, a lakó és/vagy tartózkodási helyükön működő tanácsadó cégek és intézmények nyújthatnak segítséget."
3/3 anonim válasza:
Nem vagy köteles.
Egy forintot sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!