Abból a piros postaládából el szokták hordani a leveleket, vagy értelmetlen használni, úgysem ürítik?
Figyelt kérdés
Munka után is bele lehetne dobni, nem kellene sorbaállni stb.2019. dec. 23. 14:53
3/10 anonim válasza:
Dobd bele nyugodtan, de legyen rajta megfelelő értékű bélyeg.
4/10 anonim válasza:
Sima levelet bedobhatsz, ajánlottan stb. nem tudod ott.
5/10 A kérdező kommentje:
Postakész borítékokra gondoltam, aztán este vagy 6 óra előtt beledobálom.
2019. dec. 23. 16:19
6/10 anonim válasza:
Megteheted, de csak hetente egyszer ürítik.
7/10 anonim válasza:
Ami a postáknál van azt minden munkanapon ürítik. Itt legalábbis.
9/10 anonim válasza:
7: a posta előtt lévőt jó, h ürítik minden nap, de ha már ott vagy, akkor inkább beviszed. De ami csak úgy áll az utcán a világ végén, azt hetentecsak egyszer ürítik.
10/10 anonim válasza:
Ahova én dobáltam a leveleket évekkel ezelőtt, azt heti kétszer ürítették, kedden és pénteken. Rá is volt írva. A posta bejárata előttit meg óránként.
Kérdező, nézd meg rajta a feliratot, lehet, hogy épp holnap viszik a leveleket belőle. Nem írtad, hány éves vagy, én 30, és nekem még teljesen természetes a postaládák használata, kislányként volt levelezőpartnerem :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!