Ha felfestenétek a szerelmeteknek nagy piros betűkkel valahová azt hogy LOVE, akkor odaírnátok mellé a nevét?
Figyelt kérdés
A lányt mindenki ismeri a környéken, tehát ha odaírnám a nevét egyből tudná mindenki kiről van szó és azt is tudnák ki festette a feliratot, mert kb. már mindenki sejti, hogy szeretjük egymást. Ha viszont nem írom ki nem fogja tudni biztosan, hogy a művészi alkotás az Ő megörvendeztetésére készült. Minden arrajáró lány azt fogja hinni neki lett kiírva.2019. nov. 29. 21:53
1/17 anonim válasza:
Nagy piros szív, és benne egy dátum, vagy a neve kezdő betűje nem lenne jobb? Személyesebb valamivel. :)
2/17 anonim válasza:
Rongálod vele a köztulajdont vagy valaki tulajdonát? Mert ha igen, akkor bőven sok a LOVE! Ha kész, fényképezd le és küld el neki.
3/17 anonim válasza:
Adom az elsőt. Viszont ha valaki miattam rongálna, nem tekinteném művészi alkotásnak, főleg nem egy ilyen elcsépelt angol szót. Találj ki valamit, de ezt vesd el mert hülyeség.
4/17 anonim válasza:
Szerintem rossz ötlet. Maximum zavarba hoznád vele.
Ha szerelmes vagy bele akkor mond meg NEKI, nem az egész környéknek és főleg ne a lány akarata ellenére.
5/17 anonim válasza:
371. § (1) Aki idegen vagyontárgy megsemmisítésével vagy megrongálásával kárt okoz, rongálást követ el.
(2) A büntetés vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztés, ha
a) a rongálás kisebb kárt okoz, vagy
b) a szabálysértési értékhatárt meg nem haladó kárt okozó rongálást
ba) falfirka elhelyezésével vagy
bb) bűnszövetségben
követik el.
6/17 A kérdező kommentje:
Köszi! Kedvesek vagytok! Ah, de ez olyan romantikus... Eredetileg franciául akartam, csak lehet angolul jobban értené a drága kiscsillag... És ha nem a rongálás a szándékom, hanem a feldíszítés? Feldíszítésért, kidekorálásért milyen büntetés jár? Kígyóverem? Egyébként abban hogy LOVE, benne van a nevének a kezdőbetűje, ez a szó is azzal a betűvel kezdődik. Egy szív, benne az első betű a LOVE szóból, utána pedig a többi betű... És az egész körbefuttatva virágokkal...
2019. nov. 29. 23:07
7/17 A kérdező kommentje:
Találós kérdés: mi a keresztneve a szerelmemnek ezek alapján? :-) :-D
2019. nov. 29. 23:10
9/17 anonim válasza:
Válasz: kit érdekel mi a neve? :D nem romantikus egyáltalán, én nem tudnék örülni egy ilyennek, csak gáznak érezném. Pedig romantikus lány vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!