Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha felfestenétek a szerelmetek...

Ha felfestenétek a szerelmeteknek nagy piros betűkkel valahová azt hogy LOVE, akkor odaírnátok mellé a nevét?

Figyelt kérdés
A lányt mindenki ismeri a környéken, tehát ha odaírnám a nevét egyből tudná mindenki kiről van szó és azt is tudnák ki festette a feliratot, mert kb. már mindenki sejti, hogy szeretjük egymást. Ha viszont nem írom ki nem fogja tudni biztosan, hogy a művészi alkotás az Ő megörvendeztetésére készült. Minden arrajáró lány azt fogja hinni neki lett kiírva.
2019. nov. 29. 21:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom anno amikor leesett a hó, a parkban egy hatalmas 9est írt bele. Felállt egy padra és lefotózta gagyi kamera volt, nem a legjobb minőségű képpel. Akkoriban még nem voltak ilyen szuper telefonok, az mms nagy szó volt. Nem volt Viber, Messenger meg ilyenek. Így mmsben küldtünk egymásnak képeket, smsben üzenetet. Az üzenetek végére egy 9 került. Mi tudtuk csak jelentését. De volt, hogy azt írtuk N9. Így spóroltunk a karakterekkel, mert akkoriban 160 karakter fért el egy smsben. A kilences azt jelentette, szeretlek. /9 karakter leírva/ az N9 nagyon szeretlek. Hóba írta a kilencest. Így nem rongált, de mégis tudtára adta a világnak. Azóta is együtt vagyunk, pedig ez még az "őskorban" volt.
2019. nov. 30. 04:13
 12/17 anonim ***** válasza:
88%
Amennyiben a tulajdonos engedélye nélkül teszed, az rongálás. Én hólapáttal verném be a romantikus képedet, ha az én falamra "díszítgetnél". Egyébként a szöveged alapján én is Lajosra tippelnék.
2019. nov. 30. 10:09
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a normális válaszokat, le vagyok kötelezve. #11: Az SMS korszakra még én is emlékszem, küldözgettem is szerelmes verseket a legkülönfélébb lányoknak abban a 160 karakterben. Azt hiszem az egyik véletlenül mindig akkor kapta meg amikor más fiúkkal csókolózott az iskola sötét gránitfolyosóinak beugróiban... Ha jól emlékszem másodikos gimnazista voltam amikor megjelentek az SMS–képes telefononok, úgy örültünk neki mint makimajom a banánnak, még kisfilmet is csináltunk róla VHS kamerával. A szerelmemnek viszont szerintem már az MMS is olyan mint nekünk a nyári képeslap, amin balatoni képek voltak és rá kellett írni a hátuljára a formális szöveget, hogy szép az idő, jól érezzük magunkat, remélem otthon is minden rendben van. Ő már okostelefonnal a kezében született és a világ legtermészetesebb dolga számára, hogy amikor meglát az utcán megáll és fotókat készít rólam vagy levideóz ahogy meglocsolom a virágokat. A felirattal nem rongálni akartam, tiszteletben tartom a köztulajdont. Csak azt szerettem volna, hogy minden nap értesüljön róla, hogy nem csak Ő szeret valakit, hanem Őt is szereti valaki. Ezen kívül maradandó emléket akartam, hogy legyen valami ami emlékezteti a szerelmünkre, akkor is ha én már nem leszek. Ez által sohasem felejtené el, hogy valamikor valaki szerette Őt, és ez mindig előre vinné az életben. Tudom, ennek a történetek kicsit Rómeó és Júlia szaga van, de mit csináljunk ha tényleg erről van szó. Ezt az ajándékot kapta volna tőlem idén, de akkor ezek szerint le kell mondanom róla...
2019. nov. 30. 10:31
 14/17 A kérdező kommentje:
#12: Vidékről jöttél fel Budapestre, ugye?
2019. nov. 30. 11:26
 15/17 anonim ***** válasza:
57%
Én Lacira tippelnék.
2019. nov. 30. 11:40
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok? :/
2019. nov. 30. 11:57
 17/17 anonim ***** válasza:
85%
Leokáida lehet a kedves hölgy neve, nemde?
2019. nov. 30. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!