Ez tényleg ennyire nevetséges volt?
Figyelt kérdés
Nagyon cikinek érzem most magam, mert nevetség tárgya lettem. Lekéstem az egyik hazafele induló buszom ezért elindultam gyalog haza, mert a kövi csak 30 perc után jött volna. Hazafele elértem egy kereszteződést, ahonnan tudom hogy ugyanúgy közlekednek buszok haza és a piroslámpánàl állt egy busz, ami nekem jó lett volna. Láttam, hogy még 40 mp-ig piros a lámpa (volt rajta olyan számoló) és mivel kicsi kereszteződés volt, megpróbáltam felszállni. Sajnos hiába álltam az ajtó elé a buszsofőr rámnézett és kinevetett, hiába integettem. Erre a sok ember is nézett, elkezdtek nevetni és kibeszélni, hogy mekkora marha vagyok. Szóval szomorúan elmentem onnan és a busz pedig elindult nélkülem. Tudom, hogy nem kötelessége felvenni, csak a megállóban, de 10mp alatt felugrottam volna és senkit sem zavart volna, mert nem állt mögötte autó. Nagyon kellett kakilnom és nem akartam 20 percet gyalogolni. Ennyire nevetségesen szánalmas volt ez, hogy mindenkinek rajtam kellett röhögni?2019. nov. 7. 15:18
1/17 anonim válasza:
Ha közmondás születik belőle, nyilván tipikus és gyakori dolog, amiről szól: "Legszebb öröm a káröröm".
A sofőrt amúgy megbüntetik, ha nem a megállóban nyitja ki az ajtót (kivéve vészhelyzet és egyéb elháríthatatlan indok).
2/17 anonim válasza:
nekem is volt már, hogy úgy intettem le a buszt, hogy nem a megállóban állt, szerencsére az a sofőr normális volt és felvett
semmi nevetséges nincs benne, talán én kicsit meglepődtem volna a sofőr helyébe, de ez nem ciki, ne emészd magad, ők voltak a tahók
3/17 anonim válasza:
Szerintem ebben semmi ciki nem volt. Elég üres életük lehet azoknak, akik kiröhögtek, ha ennyi eléri az ingerküszöbüket.
4/17 anonim válasza:
Tényleg nem állhatna meg igazából, de azért emiatt kinevetni... Mindenkinek lehet rossz napja. Szerintem ne foglalkozz velük, annál rosszabb.
5/17 A kérdező kommentje:
Hát ha nincs ellenőr vagy rendőr akkor itt a városban simán kinyitották már forgalmas kereszteződésben pirosnál csak hogy tudjon beszélni a haverjával aki a másik kocsiban ült jobbra. Gondoltam akkor csak nem akkora baj. De akkor tényleg ők voltak a bunkók. Megpróbálom valahogy elfelejteni :D
2019. nov. 7. 15:34
7/17 anonim válasza:
Ha kinevetnek, örvendezzél hiszen örömet szereztél. ( Gabriel Garcia Marquez)
8/17 A kérdező kommentje:
Nem értem mi ebben a hihetetlen. Fel akartam szállni a pirosnál a buszra de beégtem, mert nem vett fel, ezért nevetség tárgya lettem. Kb 1 órája történt meg. Nem szórakoztatni írtam ki hanem hogy tényleg ciki volt-e.
2019. nov. 7. 15:46
10/17 anonim válasza:
Sajnos ilyen ez a mai világ, ahogy szoktam mondani ez a világ már megérett a pusztulásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!