Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » E-bayről vásárolt már valaki...

E-bayről vásárolt már valaki gyógyszert? Kellett külön ráfizetni valamilyen extra díjat/vámot?

Figyelt kérdés
Rengeteg dolgot vásároltam már E-bayről, de gyógyszert még nem. Eddig semmiért nem kellett külön díjat fizetni a termék jellege miatt, de nem tudom, hogy a gyógyszerekre kell-e esetleg, a gyógyászati jellege miatt, hogy esetleg átvilágítják a vámnál és akkor olyan kategóriába esik, ami plusz vám-köteles vagy ilyesmi. Vannak tapasztalataitok ezzel kapcsolatban?
2019. dec. 21. 01:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha vényköteles az nem jöhet be az országba csak úgy, igazolnod kell, hogy vagy rendelkezel az orvosi rendelvénnyel vagy te vagy, aki elő tudja írni vagy kereskedsz vele. Ennek ellenére kaptam már ilyet - igaz, az kisállat gyógyszer volt, ráadásul EU-n belülről, ami jelentős kockázatcsökkentő tényező, az rendben megérkezett, de nem venném ezt biztosra. Minden kapszula, ampulla nagyon gyanús lesz a vámosoknak.
2019. dec. 21. 06:06
 2/11 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm!

Én Panadolt szeretnék venni, mezei fájdalom- és lázcsillapító, de nyilván mivel gyógyszer és Kínából érkezne, hát ki tudja...

2019. dec. 21. 07:08
 3/11 anonim ***** válasza:
51%
Nem értem, ennek mi értelme lenne, ilyen mindennapos és nem drága gyógyszert Kínából hozatni, ami egyrészt egyáltalán nem biztos, hogy tényleg az, másrészt ott nem éppen a megbízható technológia jellemzö!
2019. dec. 21. 07:52
 4/11 anonim ***** válasza:
75%
Tudod ki rendelne e-bayről gyógyszert. Ki tudja mi van benne, lehet nem is az, hanem valami pancsolt szar. Gyógyszert csak is gyógyszertárból vagy biztos helyről.
2019. dec. 21. 08:34
 5/11 anonim válasza:
31%
Nem tudom megvan-e, hogy bemész a patikába és tudsz venni Panadolt.
2019. dec. 21. 08:41
 6/11 anonim ***** válasza:
51%

Te hülye vagy? Szinte biztos, hogy nem azt fogod kapni, amit rendelsz.

Nem mellesleg kb 30 féle paracetamol hatóanyagú gyógyszert lehet venni, bemész a patikába és megkérdezed, melyik a legolcsóbb

2019. dec. 21. 10:52
 7/11 anonim ***** válasza:
75%

Gyógyszert Kínából????? Nooormális???

Bemész a gyógyszertárba és 500Ft-al drágábban talán de legalább tényleg ezt kapod amit akarsz. És ha szennyezett gyógyszert kapsz mondjuk akkor mi van???

2019. dec. 21. 12:31
 8/11 anonim ***** válasza:
31%
Már eleve nem jó ötlet a Panadol, de egyébként szerintem kész öngyilkosság kínai ki tudja, hogy mit benyelni....
2019. dec. 21. 14:02
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok kérdésemhez kapcsolódó választ... esetleg még valaki, aki TÉNYLEGESEN rendelt már gyógyszert E-bayről és van RELEVÁNS tapasztalata?
2019. dec. 21. 21:40
 10/11 anonim ***** válasza:
67%

"valaki, aki TÉNYLEGESEN rendelt már gyógyszert E-bayről és van RELEVÁNS tapasztalata?"

Senki, a többségnek VAN ESZE!

2019. dec. 22. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!