Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Tudtok ajánlani valamilyen...

Tudtok ajánlani valamilyen extra könnyű kocsit?

Figyelt kérdés

Jelenleg a második emeleten lakunk. Eredetileg 3 funkciós kocsit szeretnék, de szívesen fogadok bármilyen javaslatot.

Nincs lehetőség a földszinten tárolásra, tehát majd a teljes babakocsit és a babát is fel kell vinnem a másodikra, lift nincs.

Nyitott vagyok arra is, hogy ne multfunkciós kocsit válasszunk hanem több kocsit amit aztán eladunk és cseréljük másmilyenre. Nem zárkózok el a használt vásárlásától sem.

Maximum 150.000 Ft-ot tudok kocsira szánni.

2014. febr. 18. 08:40
 1/6 A kérdező kommentje:

Ez újszülött kortól jó?

A színe nem igazán tetszik, de maga a kocsi nagyon. Megmutatom majd a férjemnek.

2014. febr. 18. 09:21
 2/6 anonim ***** válasza:

Hasonló cipőben jártunk, Cam Fluidót vettünk végül.

Sajnos, konkrét tapasztalatokról még nem tudok beszámolni, de kipróbálás során egy álomnak bizonyult.

2014. febr. 18. 10:27
 3/6 anonim ***** válasza:

Espiro vectort vennék akkor, ez könnyű vázas és van minden tartozéka.

Jó nagy kereke és akár lépcsőztetni is tudod emiatt.

2014. febr. 18. 11:27
 4/6 anonim ***** válasza:
a lépcsőztetést úgy értem, hogy nem kell emelned, hanem fokról fokra engeded le vagy húzod fel.
2014. febr. 18. 11:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Nézz Jane-t, azok pillekönyűek. Nekem az van, baromi könnyű, mégis masszív. Van hozzá olyan hordi, ami egyben mózes is, szóval így már rögtön 3in1 lesz. :)

Használtan nézz, úgy sokkal olcsóbban kijössz, és ahogy kihozod az áruházból az újat, máris esett vagy 50%-ot az ára...

A quinny senzz-el vigyázz, nagyon pici kereke van, és nincs karfája sem.

Az espiro is jó ötlet, bár nekem még az is nehéz, mert nagyon vékony és pici vagyok, pont ezért néztük a lehető legkönnyebb babakocsit.

2014. febr. 21. 09:19
 6/6 anonim ***** válasza:

itt egy link róla:

[link]

újonnan pont a határ amit írtál, de ahogy már említettem, ha jól körülnézel, használtan is nagyon jókat lehet kapni!

2014. febr. 21. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!