Tudtok ajánlani valamilyen extra könnyű kocsit?
Jelenleg a második emeleten lakunk. Eredetileg 3 funkciós kocsit szeretnék, de szívesen fogadok bármilyen javaslatot.
Nincs lehetőség a földszinten tárolásra, tehát majd a teljes babakocsit és a babát is fel kell vinnem a másodikra, lift nincs.
Nyitott vagyok arra is, hogy ne multfunkciós kocsit válasszunk hanem több kocsit amit aztán eladunk és cseréljük másmilyenre. Nem zárkózok el a használt vásárlásától sem.
Maximum 150.000 Ft-ot tudok kocsira szánni.
Ez újszülött kortól jó?
A színe nem igazán tetszik, de maga a kocsi nagyon. Megmutatom majd a férjemnek.
Hasonló cipőben jártunk, Cam Fluidót vettünk végül.
Sajnos, konkrét tapasztalatokról még nem tudok beszámolni, de kipróbálás során egy álomnak bizonyult.
Espiro vectort vennék akkor, ez könnyű vázas és van minden tartozéka.
Jó nagy kereke és akár lépcsőztetni is tudod emiatt.
Nézz Jane-t, azok pillekönyűek. Nekem az van, baromi könnyű, mégis masszív. Van hozzá olyan hordi, ami egyben mózes is, szóval így már rögtön 3in1 lesz. :)
Használtan nézz, úgy sokkal olcsóbban kijössz, és ahogy kihozod az áruházból az újat, máris esett vagy 50%-ot az ára...
A quinny senzz-el vigyázz, nagyon pici kereke van, és nincs karfája sem.
Az espiro is jó ötlet, bár nekem még az is nehéz, mert nagyon vékony és pici vagyok, pont ezért néztük a lehető legkönnyebb babakocsit.
itt egy link róla:
újonnan pont a határ amit írtál, de ahogy már említettem, ha jól körülnézel, használtan is nagyon jókat lehet kapni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!