Nyaraláshoz (repülővel) keresek extra könnyű sportbabakocsit! Ajánlanál?
Figyelt kérdés
Szempontok: extra könnyű legyen. Nem kell, hogy fektethető legyen mivel sétálni csak akkor indulunk ha felébredt, max. 80 ezer amit szánok rá, esővédő se fontos. 15 hósnak kellene.2013. okt. 22. 19:15
1/12 anonim válasza:
Chicco ct 0.6 Mi is pont erre vettük.
2/12 A kérdező kommentje:
Hol vetted?
2013. okt. 22. 19:32
3/12 anonim válasza:
Ha csak nyaraláshoz kellene, és nem fontos, hogy dönthető legyen, akkor egy olcsó sportkocsi is megteszi. Mint pl. ez:
5/12 anonim válasza:
6/12 anonim válasza:
Utolsó vagyok, itt most akciós, 20.000-rel kevesebb...
7/12 anonim válasza:
Az előttem említett Quinny Zapp és az ABC Design Take Off kifejezetten ilyen célra lett kitalálva. A Take Offot bőröndként húzhatod magad után. Itt egy video róla, bár kicsit futurisztikus járgány, nekem nagyon tetszik:
http://www.youtube.com/watch?v=FGMx85vSBe4
Quinny Zapp-om meg van, úgyhogy az biztos, hogy könnyű, jól kezelhető és a válladra akaszthatod a hordtáskájában. Nem mellesleg jó minőségű. Bár én biztos, hogy a használtak között keresgélnék.
8/12 A kérdező kommentje:
Negyon szépen köszönöm! Megrendeltem a Manóbabaházból a Quinny Zappot! Annyira örülök neki! Eszembe sem jutott pedig mindig is tetszett! Nagyon várom, hogy megérkezzen!
2013. okt. 22. 23:25
9/12 anonim válasza:
Hát ez gyors volt, örülök, hogy segíthettünk. Nagyon korrektek a mano babaháznál, mi is onnan vettünk, csak zapp xtrat. Hamar kiküldik. Milyen színt rendeltél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!