Miért akar extra pénzt levonni az App store mostanában valamilyen vásárlás után? (több lent)
Figyelt kérdés
Most pl egyszeri vásároltam a kártyámmal egy játékhoz kiegészítőt 100ft. Rá kb 4 nappal amikor bármilyen alkalmazást akarok frissíteni kiírja, hogy jelentkezzek be, adjam meg fizetési adataimat, de mivel nincs rajta pénz elutasítják es ha lesz rajta pénz akkor fogadja csak el, kérdem én miféle összeget akar levonni mikor nincs se előfizetésem, se nagyobb iCloud-om, és ezt akkor is eljátszotta amikor egy játékot vettem?2017. aug. 26. 10:40
1/2 anonim válasza:
Szerintem ÁFA. De jobb lenne ha írnál a supportnak.
2/2 A kérdező kommentje:
Meglesz, de az áfát miért akarja levonni napokkal később, miért nem csapja hozzá az összeghez? Örülök, hogy ilyen meglepi levonások vannak, akárhányszor vásárolok valamit. Megveszek valamit, jó áron, és ha pont úgy jön ki hogy nincs utána elég pénz a kártyámon akkor hoppá szembesülök vele, hogy ez még akart valamit levonni, de nem tud, szóval letölteni, frissíteni az app storeból egyáltalán nem tudok amíg nem lesz pénz rajta, de azt se tudom mennyit kellene rá tennem, mert lutri számomra, hogy mennyit akar levonni.
2017. aug. 27. 00:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!