Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Csúnyán átvertek! KI ismeri...

Csúnyán átvertek! KI ismeri ezt a számot? 0690619904. Aki ismeri ezt a számot az legen szíves mondja meg, hogy kié lehet?

Figyelt kérdés
20 ezerrel megnőtt a számlám mert tmobile szerint küldtem erre sms-t,de mé nem is hallodtam ilyen számról,ami emelt díjas (1600Ft/sms)
2010. júl. 19. 16:25
 1/9 A kérdező kommentje:
Mit bírnék csinálni,hoyg eltöröljék az sms eket?
2010. júl. 19. 16:26
 2/9 anonim ***** válasza:

kérd le a hívás sms listádat, h mikor küldtél erre szerintük.

lehet, hogy még az előző simtulajdonostól maradt rád.

2010. júl. 19. 16:33
 3/9 anonim ***** válasza:
metin2-vel játszol?
2010. júl. 19. 16:35
 4/9 anonim ***** válasza:
Ezért nem szabad kiadni a számodat, amikor regisztrációkor kérik!! Főleg ha előfizetős vagy, nagyon vissza tudnak vele élni!
2010. júl. 19. 16:43
 5/9 anonim ***** válasza:
58%

[link]

"marrk

hy van egy jó ki cheat hack-om aszt kel csinálni hogy elküldöd sms-be aszt hogy DDMT2 erre a számra:0690619904 azután kapsz egy sms-t amiben van 2 kód amit el kell nekem küldened msn-en kasomark@hotmail.com FIGYELEM AZ SMS DÍJA GARANTÁLTAN DÍJMENTES HOGYHA EZEKET MEGCSINÁLOD KAPSZ EGY SIRIUS+9-ET AMIT MÁR 1-ES SZINTTŐL LEHET ASZNÁLNI ÉS EGY KING VÉRTET AMIT SZINTÉN 1-ES SZINTŐL LEHET HASZNÁLNI +9000000 YANGOT GARANTÁLTAN BEJÖN NEM ÁTTVERÉSS "

2010. júl. 19. 16:47
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha a szám a tiéd volt, akkor max annyit,hogy cserélsz simet.

Nem átverés, csak lehúzás. Az olyan naiv emberekre hajtanak, akik azt hiszik, hogy egy zenét, egy háttérképet, egy IQ tesztet, egy horoszkópot vagy akármit, meg tudnak venni, nyerni, 200Ft ból. Csak éppen az apró betűs részt nem olvassák el.

A számla téged terhel, nem tudod bepereleni sem a szolgáltatót, sem az emeltdíjas SMS küldőjét

2010. júl. 19. 17:08
 7/9 A kérdező kommentje:
nem Metinezek és nem szoktam küldeni semmi sms t iylen cuccokba!
2010. júl. 19. 19:43
 8/9 anonim ***** válasza:
le kell tiltani az emelt díjas smsek fogadását és küldését ill. az emelt díjas számok hívását és fogadását...az eddigi számládat meg ki kell fizetni, ha van némi bizonyítékod, hogy nem regisztráltál, akkor lehet feljelentést tenni ismeretlen tettes ellen
2010. júl. 19. 19:58
 9/9 anonim válasza:
Engem is most basztak át!A rohadt életbe ha utána jártam írok!Vmi Tcom-os szarok!
2011. szept. 20. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!