A tózsdei alapokat, részvények vásárlását, stb hol tanultátok?
Ti hogyan álltatok neki ennek a szakma kiismerésére?
Szeretnék ilyesmit tanulni,mert nem fogok tudni 50 éves koromig fizikai munkából megélni.Kérlek adjatok pár hasznos tancsot nekem.köszönöm.
"Szeretnék ilyesmit tanulni,mert nem fogok tudni 50 éves koromig fizikai munkából megélni."
Hát van egy rossz hírem: ebből sem fogsz tudni 50 éves korodig megélni - csak nagyon keveseknek sikerül, de ahhoz, hogy megélj belőle, meglehetősen sok pénz kell (min. több 10 millió ft)
De hogy a kérdésedre is válaszoljak (2-es vagyok): én az internetről tanultam meg. Meg azt is, hogy megtanulhatod Te akármilyen szuperül a dolgokat, a "nagyok" dolgába úgysem tudsz beleszólni.
Ajánlom figyelmedbe a Tőszdecápák című filmet - ha még nem láttad.
És ez nem szakma, hanem "szerencsejáték".
Utsó, ha okosat nem tudsz írni, akkor butaságokat felesleges.
A tőzsde csak annyira szerencsejáték, mint amennyire a póker.
Mindig, minden bajnokságon ugyanazokat az arcokat látod. Merthogy, vannak "született szerencsések", akik elsajátították a szakma minden csínját-bínját, ők azok, akik szerint ez egy szakma, s minden megmérettetésen a dobogón vannak. Igaz, hogy sok-sok éven át keményen tanulták a szakmai fogásokat, s közben sok-sok éven keresztül átültették a gyakorlatba a tanultakat.
S vannak a többiek, akik szerint ez szerencsejáték. Ők minden nap bejárnak a munkahelyükre, ha szeretik, ha utálják, mindegy, aztán 40 év múlva elmennek nyugdíjba, s siránkoznak, hogy nekik nem adatott meg A LEHETŐSÉG.
"Utsó, ha okosat nem tudsz írni, akkor butaságokat felesleges."
Megkérnélek, hogy vegyél vissza - én sem állok neki sértegetni Téged.
Érdekes amúgy, azt hittem, magyar nyelven írtam, de ezek szerint mégsem érthető - pedig ugyanarról beszéünk :-)
Én:" csak nagyon keveseknek sikerül," (megélni belőle)
Te: "Merthogy, vannak "született szerencsések", akik elsajátították a szakma minden csínját-bínját, ....sok-sok éven át keményen tanulták a szakmai fogásokat,"
Ezenkívül a "szerencsejáték"-ot idézőjelbe tettem, ezzel utalva arra, hogy nem teljesen az.
Szépítgetheted, magyarázkodhatsz, teheted idézőjelbe, lepontozgathatsz, de attól még butaság, amit írtál.
Semmi sértegetés nem volt benne, csupán néhány tény.
A tényekben az a jó, hogy bárki, bármikor meggyőződhet róluk.
Kérdező, ezernyi információ van a youtube-on és más platformokon a témával kapcsolatban (pl. elemzeskozpont.hu). Könyvek, webináriumok, szemináriumok.
Nyitsz egy jó brókernél egy demószámlát (és egy éleset is) és gyakorolsz, gyakorolsz, gyakorolsz, tanulsz, gyakorolsz, tanulsz stb. miközben pénz keresel vele.
Amikor vannak offline hozzáférhető képzések, azokat is érdemes használni.
Én így csináltam. Meg szinte mindenki más is, aki pénzt keres a tőzsdén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!