Számla közvetítő oldalak?
Régen jött már velem szembe, sajnos Google most nem a barátom..
Olyan oldalakat keresnék, preferálnám a magyart, de lehet külföldi is, mely segít a számlázásban.
Grafikai téren lehetne megbízásom, de nem vagyok számlaképes. Van-e olyan cég, aki tud nekem számlát kiállítani?
"de nem vagyok számlaképes. Van-e olyan cég, aki tud nekem számlát kiállítani?"
Adócsalásban segédkezzünk Néked?
Meg fiktív számla kiállításában?
Ugye, ezt te sem gondolod komolyan?
Komoly büntetési tételei vannak.
Épp ez az, hogy illegális tevékenységet nem végeznék. Ha nincs rá mód, akkor nincs..
Közben egy oldalt találtam, mely hasznos lehet, de nyílván utánajárós az egész történet.
Ehhez hasonló oldalak érdekelnének.
Nem hiszem, hogy az adócsalásnak minősül, ha van egy közvetítői cég, de javíts ki ha tévedek!
Adoszamot ingyen kivàltod a Navnàl. Szamlazz.hun ingyen leszàmlàzol 1-2 megbízást.
Vagy keresel nem nyilvánosan számlaképes vállalkozást, aki bejelent arra az időre napi bejelentéssel , napi 1000 ft-ért amíg kiszámlázza a mumkadat a beetelt meg visdzaosztja napi bérnek. De előbb leveszi belőle a maga napi 1000 Ft-jait amit befizet utánad ( ha áfás akkor az áfa összegét is) és befizeti követő hó 12-én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!