Mit csináljak ha talán átvertek?
Figyelt kérdés
Körülbelül 4 hónappal ezelőtt elég nagy árban (1millió 600ezer forint) előre utalással vásároltam egy úgy hitt megbízható oldalról (az oldalon nagyon sok pozitív kritika volt) ami bár kínai oldal volt, egy autót. Az autó egyébként egy bmw i8-as volt, aminek az eredeti ára van kb 50 millió forint. Tehát ez egy jó vételnek bizonyult. De azóta nem történt semmi, nem kaptam semmi visszajelzést vagy emailt h megkapták e a pénzt, vagy egyáltalán elküldték e nekem az autómobilt. Ilyenkor mit lehet tenni? Az oldal egyébként utána legalább egy héttel elérhetetlenné vált számomra bár ennek utána olvastam h lehet azért mert kínai az oldal aztán itt a magyar ip címről nem hozza be nekem. De egy kicsit gyanus nekem ez az egész attól félek átlettem verve. Ilyenkor mit lehet tenni?2019. nov. 8. 11:58
11/12 A kérdező kommentje:
mert aliexpresről többször rendeltem már és ott minden jóval olcsóbb, miért ne árulhatnának egy drága autót olcsón??? láttam múltkor egy videót youtubon ahogy dubai szeméttelepén állnak a filléres luxus autók. Onnan is próbáltam már rendelni de nem értem az arab nyelvet....
2019. nov. 8. 23:28
12/12 anonim válasza:
ne aggódj az csak játékautó , jól benézted.
Felnagyítva képen valódinak tunt te pedig bedõltél.
Majd a macskád kutyad használhatja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!