Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha talán átvertek?

Mit csináljak ha talán átvertek?

Figyelt kérdés
Körülbelül 4 hónappal ezelőtt elég nagy árban (1millió 600ezer forint) előre utalással vásároltam egy úgy hitt megbízható oldalról (az oldalon nagyon sok pozitív kritika volt) ami bár kínai oldal volt, egy autót. Az autó egyébként egy bmw i8-as volt, aminek az eredeti ára van kb 50 millió forint. Tehát ez egy jó vételnek bizonyult. De azóta nem történt semmi, nem kaptam semmi visszajelzést vagy emailt h megkapták e a pénzt, vagy egyáltalán elküldték e nekem az autómobilt. Ilyenkor mit lehet tenni? Az oldal egyébként utána legalább egy héttel elérhetetlenné vált számomra bár ennek utána olvastam h lehet azért mert kínai az oldal aztán itt a magyar ip címről nem hozza be nekem. De egy kicsit gyanus nekem ez az egész attól félek átlettem verve. Ilyenkor mit lehet tenni?
2019. nov. 8. 11:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
Igen valószínűleg át lettél verve, nem is kicsit. Szerintem ennek a tettese már az életben nem lesz meg.
2019. nov. 8. 12:11
 2/12 anonim ***** válasza:
76%

Biztos, hogy át lettél verve. Nem hinném, hogy tehetsz valamit, biztosan már hónapokkal ezelőtt még lett szüntetve a számlaszám is, nem csak a honlap.

Amúgy a weblap 100%, hogy nem működik már, ezt egy VPN-nel könnyen meg tudtad volna nézni az elmúlt 4 hónapban.

Fura, hogy csak 4 hónap elteltével lett ez gyanús.

Amúgy hogy az oldalon csupa pozitív értékelés volt, semmit nem jelent, nézd meg a fogyi bogyók honlapját, többszáz kamu dicséret van rajtuk, pont azért, hogy bedőlj nekik.

2019. nov. 8. 12:27
 3/12 A kérdező kommentje:
francba nem hiszem el! az a baj, hogy elakartam adni az autót amint megérkezik így viszont elég nagy adósságba kerültem, mert a bank nem adott hitelt így a "sötét" emberektől kértem kölcsön :(
2019. nov. 8. 12:38
 4/12 anonim ***** válasza:
82%

Akkor baromi gyorsan kezd el dolgozni, vállalj másodállást.

Az nem fér a fejembe, hogy hogy tudtad ezt elhinni, hogy egy 50 milliós kocsit megkapsz 1,6-ért. Nem volt furcsa, hogy 95%-kal olcsóbb, mint máshol? Komolyan, egy fikarsznyi kétséged sem volt?

2019. nov. 8. 12:50
 5/12 anonim ***** válasza:
94%
Amúgy ez tuti kamu, ilyen ostoba ember nem létezik. :D
2019. nov. 8. 12:50
 6/12 anonim ***** válasza:
76%

5-ös, csatlakozom, nekem is ez jutott először az eszembe.

Csakhogy sajnos DE! Bizony vannak olyan emberek, akik "olcsó" reményében elutalják a pénzt, merthogy most húúúú, mekkora üzletet fognak csinálni.

(Idegenvezető koromban mondtuk az utasoknak, hogy x boltba ne menjenek be, mert ott FUTTATOTT aranyat árulnak (külföld) 3 nap múlva jött felháborodottan, hogy Őt becsapták, mert nem arany és szerezzük vissza a pénzét. :D "Fénykép, csomag - szóltam"... (idézet egy reklámból)

Kérdező, mielőtt utaltál, megkérdezted legalább, hogy milyen módon fog az autó hozzád jutni és az Neked mennyibe kerül? Mert lehet, hogy már itt kiderült volna a "turpisság"

2019. nov. 8. 13:01
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan ez a srác 2 hete azt írta, hogy rendelt 5ömFt-os autót, kifizette az 1,6mFt szállítási költséget, de elhagyták az autóját, erre a gyár felajánlotta, hogy 2,4mFt-ot visszafizetnek neki a vételárból, de küldjön 1,6mFt-ot a következő kocsi szállítására.

Változik a kamuja, de a kérdés magja ugyan az maradt, balf444sz kamu a kérdező :)

2019. nov. 8. 13:32
 8/12 anonim ***** válasza:
82%
Sejthető volt... :D
2019. nov. 8. 13:41
 9/12 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem jön az csak elakadt a vámon. Én is kínából vettem két millióért Bugatti Chiron-t, meg is jött 5 hónap alatt, most azzal járok dolgozni a gyárba.
2019. nov. 8. 14:12
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Kamu. Ekkora hülye nincs.

"Tehát ez egy jó vételnek bizonyult." - azt akartad írni, hogy jó vételnek tűnt. Ha annak bizonyult volna, akkor már megkaptad volna a kocsit.

2019. nov. 8. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!