Akinek balatoni nyaralója van hogy mivel gyűhtötte össze rá a pénzt?
Nézd meg akár csak azt, hogy 2012-ben mennyiért lehetett megvenni ugyanazt és ma mennyiért. Nem akarok hülyeséget mondani, tényleg nem tudom pontosan, de a kétharmadáért, felééért, harmadáért?
A lényeg, hogy jóval-jóval kevesebbért, mint most. Te se most akarj vásárolni, hanem majd amikor lesz egy válság és már benne vagyunk pár éve. Akkor lehet olcsón jó dolgokat venni (ingatlan, részvények), ha te magad felkészültél a válságra és vannak tartalékaid.
Nekem nincs és nem is lesz
Budapesti vagyok 50 perc az út oda 50 vissza. Naponta megteszem 5500 Ft egy oda vissza , egy évben 15 nap amikor jó az idő. :)
75e Ft, összesen . Ma már 40m körül van egy jobb nyaraló azért a pénzért lakást vettem havi 250ert kiadva és adózás etc de évi 2m Ft marad.
75 ezerből Balatonozok, 400 ezerért betolok egy gorogorszagot és még marad pénzem a 2 gyerekkel is 3 hét Thaiföld :)
Régen én is vágytam rá, de azóta már látom, hogy teljesen hülyeség, legfeljebb nyugdíjas korban jó.
Azt a kevés szabadidőm arra fordítsam, hogy örökké szaladgáljak le füvet nyírni, takarítani és a többit intézni? Így is bőven elég kerti és házi munka van itthon is.
Inkább kifizetem azt a pár hét nyaralást.
Nyugdíjas korra meg simán összespórolható szerintem. És akkor lehet olyat csinálni, hogy tavasztól őszig ott, télen meg Pesten. Vagy akinek kevés a pénze az eladja a Pesti családi házat és Balaton mellett él öreg korában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!