Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Akinek balatoni nyaralója van...

Akinek balatoni nyaralója van hogy mivel gyűhtötte össze rá a pénzt?

Figyelt kérdés
A vízparti nyaralót megsem merem kérdezni...régi vágyunk egy valatoni nyaralo de nem akar összejönni. Tényleg érdekelne... mit dolgoznak akiknek van? Lehet szakmát kell váltani..
2019. okt. 23. 17:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
78%
Nagyszüleimtől örököltük. Szoftverfejlesztő vagyok, ha ez segít.
2019. okt. 23. 17:15
 2/15 anonim ***** válasza:
73%
Lakáskiadásokból. Nyomdásznak válthatsz, nagy a hiány.
2019. okt. 23. 17:24
 3/15 anonim ***** válasza:
66%
15+ éve vettem, akkor 2M-ért, ráköltöttem 1M-t.. Akkor a kutyának sem kellettek ott a házak. Ma, hasonlók 20+ ért mennek ott.
2019. okt. 23. 17:43
 4/15 anonim ***** válasza:
35%

Nézd meg akár csak azt, hogy 2012-ben mennyiért lehetett megvenni ugyanazt és ma mennyiért. Nem akarok hülyeséget mondani, tényleg nem tudom pontosan, de a kétharmadáért, felééért, harmadáért?

A lényeg, hogy jóval-jóval kevesebbért, mint most. Te se most akarj vásárolni, hanem majd amikor lesz egy válság és már benne vagyunk pár éve. Akkor lehet olcsón jó dolgokat venni (ingatlan, részvények), ha te magad felkészültél a válságra és vannak tartalékaid.

2019. okt. 23. 19:15
 5/15 anonim ***** válasza:
70%
örököltem....volna majd valamikor...ha a nagyszüleim el nem adják 25 éve.....Balatonfüreden, 1 kilométerre a strandtól...azóta sírok, ha rágondolok. :(((
2019. okt. 23. 19:59
 6/15 anonim ***** válasza:
70%
Az én nagyanyám is majdnem eladta fillérekért, kb. 200 méterre a parttól.
2019. okt. 23. 20:06
 7/15 anonim ***** válasza:
19%
A nővérem 2 éve vett nyaralót, üzlete van egy plázában 15 éve.
2019. okt. 24. 02:42
 8/15 anonim ***** válasza:
25%

Nekem nincs és nem is lesz

Budapesti vagyok 50 perc az út oda 50 vissza. Naponta megteszem 5500 Ft egy oda vissza , egy évben 15 nap amikor jó az idő. :)

75e Ft, összesen . Ma már 40m körül van egy jobb nyaraló azért a pénzért lakást vettem havi 250ert kiadva és adózás etc de évi 2m Ft marad.

75 ezerből Balatonozok, 400 ezerért betolok egy gorogorszagot és még marad pénzem a 2 gyerekkel is 3 hét Thaiföld :)

2019. okt. 24. 07:38
 9/15 anonim ***** válasza:
19%

Régen én is vágytam rá, de azóta már látom, hogy teljesen hülyeség, legfeljebb nyugdíjas korban jó.

Azt a kevés szabadidőm arra fordítsam, hogy örökké szaladgáljak le füvet nyírni, takarítani és a többit intézni? Így is bőven elég kerti és házi munka van itthon is.

Inkább kifizetem azt a pár hét nyaralást.

Nyugdíjas korra meg simán összespórolható szerintem. És akkor lehet olyat csinálni, hogy tavasztól őszig ott, télen meg Pesten. Vagy akinek kevés a pénze az eladja a Pesti családi házat és Balaton mellett él öreg korában.

2019. okt. 24. 12:19
 10/15 anonim ***** válasza:
76%
Az én ismerősem többsége a szoci nagyvállalati üdülőket (vagy azok egy-egy lakását), és telkeit vette meg anno fillérekért.
2019. okt. 24. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!