Van itt valaki akinek sajat tulakdonu nyaraloja van vizparton? Lenne par kerdesem.
Figyelt kérdés
Pici lakasban lakunk 4-en es regota gondolkodom, hogy valami kiskertet szeretnek vasarolni. A baj az, hogy amik tetszenek 15-20 km-re vannak tolunk. Talaltam most egy vizparti kis nyaralot jo aron,ami nagyon tetszik, kozel is van de nem tudom meg merjem e venni. Van tapasztalatotok e teren? 6 eve nem volt kint a viz itt, de ugye barmikor feljohet...nem tudom mekkora kart okozhat. Az epulet egyebkent jo allapotu, tegla, kb 30 eves. 2 szintes, nem labakon all, a felso szint fel van ujitva, az also szint ures. Van egy konnyuszerkezetes terasz epitve hozza, amire azt mondta a tulaj h nincs engedelyeztetve. Azt utolag lebontathatjak velunk, mennyire nezik ezt? Biztositast lehet ilyen nyaralokra kotni?2016. jún. 19. 22:49
1/5 SirDanielLangesz válasza:
Milyen viz mellett van? Balaton, Tisza, Duna, stb.?
2/5 anonim válasza:
Én is ezt kérdezném Duna Tisza Atlanti óceán? Nekünk a a Kunsági csatorna mellett volr sose áradtbki.
3/5 A kérdező kommentje:
Tisza mellett, evek ota nem jott fel ide, de arra lennek kivancsi ha esetleg feljon mekkora kart tesz a nyaraloban.
2016. jún. 20. 07:59
4/5 anonim válasza:
Hullámtéri épületekre, akkor sem, ha lakópark van ott, nem lehet biztosítást kötni.
5/5 xswerdy válasza:
Milyen az a könnyűszerkezetes terasz? Szerintem ahhoz nem kell engedély, ugyanis engedély nélkül építhető (többek között):
Az épület homlokzatához illesztett előtető, védőtető, ernyőszerkezet építése, meglévő felújítása, helyreállítása, átalakítása, korszerűsítése, bővítése, megváltoztatása, ha ehhez az épület tartószerkezetét nem kell
a) megváltoztatni,
b) átalakítani,
c) megbontani,
d) kicserélni,
e) megerősíteni vagy
f) újjáépíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!