Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy online rendelés...

Hogy lehet egy online rendelést visszamondani?

Figyelt kérdés

Rendeltem egy online áruházból házhozszállítással, még nem fizettem ki, de megláttam egy jobb ár/érték ajánlatot ugyanarra a termékre és vissza szeretném mondani, mit kell tennem?

(Hozzáteszem nem elállási jog, hanem visszamondás, esetleg lehet úgy, ha kiszállítják visszaküldöm a futárral?)

2019. aug. 25. 14:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
71%

Bocs, kérdező, eddig segítettem, de a 9-es válaszod nálam is kiverte a biztosítékot: ha olyan nagyon a tökéletességre törekszel, akkor az lenne a legelemibb dolog, hogy ELŐSZÖR KÖRÜLNÉZEL A NETEN és csak utána rendelsz.

Eddig nem akartam ezt leírni, de hogy még Te "osztod ki" itt az embereket...

Ezt még én, "tökéletlen" is tudom, hogy mielőtt megveszek valamit, körülnézek a "piacon" - én tényleg a piacon.

Ha oly tökéletes vagy, akkor azt is tudnod kéne, hogy a webáruházaknál péntek délutántól hétfő reggelig NINCS ÜGYFÉLSZOLGÁLAT és hétfőn reggel könnyen meglehet, hogy nem az emailek olvasgatásával fogják kezdeni, hanem a megrendelések csomagolásával, hogy mire jön a futár, minden kész legyen.

Szóval email ide-vagy oda - ennek ellenére előfordulhat, hogy mégis elküldik a csomagot, mert csak később olvassák a levelet.

2019. aug. 25. 18:50
 12/18 A kérdező kommentje:
Bocs, de nekem párszáz Ft spórolással nyert pénz is csodával ér fel, nem mindenki lehet gazdag.
2019. aug. 25. 19:07
 13/18 A kérdező kommentje:
Na végre a #11 már egy kicsit kapizsgálja a dolgokat, végre egy jó és valamire fogható válasz.
2019. aug. 25. 19:09
 14/18 anonim ***** válasza:
75%
Te tényleg fordítva vagy bekötve!! A 11-es válaszban semmi újdonság nem volt csak az hogy mekkora p@r@szt vagy...
2019. aug. 25. 19:25
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

És akkor folytatja privátban nekem:

"Aki megerősítésre vár mert nem biztos valamiben, mert mondjuk még nem csinált ilyet, de mondd el nekem kedves károgó, te hány olyan dolgot, tettet tudtál végrehajtani, aminek egyszer sem olvastál utána, nem mondta el neked soha senki és semmi előtapasztalatod sem volt előtte belőle, mert ha nem létezik ilyen dolog jobb lenne befogni azt a csöpp szádat és nem beleokoskodni, enyhén szólva."

Én itt válaszolnék: Ha nem vagyok biztos magamban és segítséget kérek akkor az az utolsó hogy kioktatom a segíteni próbálókat. Te ezt tetted meg legelőször! Ezért vagy egyre unszimpatikusabb pubi!!!!

2019. aug. 25. 20:31
 16/18 anonim ***** válasza:
88%
Egy kicsit rosszul fogalmaztam, meg sem próbálom kioktatni a segítőket...
2019. aug. 25. 20:32
 17/18 A kérdező kommentje:
Dühítő ez a mai világ és az emberek, nem egy vitalap ez kérem szépen
2019. aug. 25. 20:40
 18/18 A kérdező kommentje:
.
2019. aug. 25. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!