Hogy lehet egy online rendelést visszamondani?
Rendeltem egy online áruházból házhozszállítással, még nem fizettem ki, de megláttam egy jobb ár/érték ajánlatot ugyanarra a termékre és vissza szeretném mondani, mit kell tennem?
(Hozzáteszem nem elállási jog, hanem visszamondás, esetleg lehet úgy, ha kiszállítják visszaküldöm a futárral?)
Gratulálok 1-es!!!
Nem, az nem elállási jog, hanem inkorrektség: hagyod, hogy becsomagolja az eladó, feladja a futárral, kifizesse a futár díját, majd elbukja a szállítási költséget - mindezt csak azért, mert a vevő valamit meglátott olcsóbban.
Kérdezőnek: az lenne a legkorrektebb, ha - mivel nem fizettél még és vasárnap van, tehát tuti nem adták fel - egyszerűen megírnád emailben azt, amit itt most nekünk is: nem kéred a terméket, mert láttál olcsóbban.
Még az is lehet, hogy belemegy az eladó, hogy Neked is odaadja annyiért - de lehet, hogy nem, csak nem küldi el.
Még mindig sokkal korrektebb időben lemondani, mint több embert feleslegesen ugráltatni - aki meg komoly vevő, az meg nem kapja meg időben a csomagját a sok feleslegesen kiszállított cucc miatt!!
Ne szivassátok a rendes embereket!!
Azt nem írta, hogy a rendelés elindult-e. Ha nem fizetett akkor feltételezhetően utánvétes és akár már el is indult.
Aztán ketteske áruld már el nekem hogy mennyivel "korrektebb" az hogy átveszi, átcsomagolja és kétezerért jövő héten feladja????
" mivel nem fizettél még és vasárnap van, tehát tuti nem adták fel "
Ezt meg csak te feltételezed. És ha szerdán rendelte???
"Azt nem írta, hogy a rendelés elindult-e."
Rákérdez. Az, hogy ott némileg drágább, mint máshol, nem jelenti azt, hogy inkorrekt lehet. Senki sem tartott pisztolyt a fejéhez, hogy onnan rendeljen. Az ő döntése volt, vállalja a következményét.
"Aztán ketteske áruld már el nekem hogy mennyivel "korrektebb" az hogy átveszi, átcsomagolja és kétezerért jövő héten feladja????"
Ezt nem értem.
"Ameddig itt Önök beszélgettek, én cselekedtem, írtam nekik e-mailt, felhívtam őket telefonon, nem vették fel, "
MERT VASÁRNAP VAN!!
Szerintem én normálisan megírtam a 2-es válaszomban, hogy mi a teendő - úgy látom, meg is történt az emailben való lemondás - ennyi, ezt kellett tenni.
6: Kedves kérdező. Úgy írtad azt a 6-os választ, mintha NEKÜNK kéne cselekedni helyetted. Te rendelted, TE cselekedsz. Azt meg nem is értem hogy azon csodálkozol hogy vasárnap nem veszik fel a telefont. Nem lenni magyar???
Ezek után meg lehúzni a válaszolókat hogy nincs tudásanyag egyenesen pofátlanság!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!