Honnan szerezhetnék gyorsan pénzt?
17 vagyok, de tiszta csóró máskülönben: félreértés ne essék, a családom anyagi helyzete kielégítő, bőven jut kihelyezni, és félrerakni: a szüleim mégis zsidók velem szemben, pedig mindent megteszek amit kérnek. Nyáron nem tudtam dolgozni egy kötelező gyakorlat miatt, és utána sem bírtam volna bent maradni mert nehezen bírtam azt a 8 órát is, nem még 8at (elég gyenge vagyok, de nem nyeszlett, és rendkívül makacs, kitartó a munkában) A nagyszüleimtől szégyellnék kérni, hiába segítek nekik is sokat (nem is várnám el soha), és eladni sem nagyon merem a saját cuccaimat, mert az olyan mintha koldulnék, nem engedné meg a morálom. Nagyon sz*r érzés hogy a legkevesebbért is könyörögnöm kell, amíg látom hogy az osztálytársaim szinte urizálnak, egy kilométerről is autóval járnak.
Tipp-mixre meg lottóra gondoltam de az olyan bizonytalan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!