Hogyan szerezhetnék gyorsan és könnyen fél milliót?
mondom könnyen és gyorsan..
a vesém azért többet ér..
hitel??valaki kölcsönadna?:D
jó de ahhoz hogy kitudjak menni ahhoz kell a lóvé..
szerinted minek elakarok innen húzni..
Fél millió kicsit sok hozzá.
Tizede is elég a kiutazáshoz, ha itthonról leszervezed a meló közvetítővel. Én 50.000-et fizettem annak idején, mindennel együtt, ma már van akiknek még támogatás is van , hogy ennyit se kelljen belefeccolniuk a kiutazásba.
Egyik ismerősöm tavaly jelentkezett valami pályázat szerűségre, annyiból állt az egész hogy volt pár hónap nyelviskola Pesten(Napi 6 órát tanult németül körülbelül, elég jól megtanult németül), utána pedig kiment Németországba szakmát tanulni. ( Fizették a repülőjegyét, biztosítottak neki gyakorlati helyet stb, támogatást is kapott, a gyakorlatért annyi pénzt kapott, hogy annyit félre tudott tenni, amennyit Magyarországon keresne..)
Nem tudom mi ennek az egésznek a neve, de ha rákeresel biztos találsz valami hasonlót, ha mindenképpen külföldön szeretnél élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!