Honnan szerezhetnék gyorsan pénzt?
Kedvesemet szeretném meglepni valamivel, ami most valentin nap alkalmából 50%-al olcsóbb, így 15 ezer ft-ot kóstál.
Jelenleg nem tudom ezt számára biztosítani (el sem várja tőlem igazából), de én az a típus vagyok, hogy üres kézzel sehova..
Sajnos elhagytam saját hibámból a pénztárcám, így elbuktam a fizetésem egy részét, ami a fentmaradó összeg lett volna a hónap további napjaira, természetesen a rezsi, stb pénz félre van rakva, a csekkek fizetésre is kerültek.
Nos, pár tanácsot szívesen olvasnék, hogy honnan tudnék összekaparni max keddig 15 ezer ft-ot?
A pénzért nagyon szívesen megdolgoznék.
Sajnos szüleim kilőve, egész januárban táppénzen voltak, így nem tudnak most segíteni, másra pedig nem számíthatok.
Eladni pedig nem szeretnék semmit.
"Eladni pedig nem szeretnék semmit."
Akkor tedd zálogba valamidet.
Vagy ne vedd meg a kedvesednek azt a valamit - hanem pl. reggel főzz neki kávét vagy várd este vacsorával, gyertyával, egy üveg itallal, hallgassatok zenét, táncoljatok összebújósat, stb :-) lepd meg más figyelmességekkel.
A Valentin nap sem a pénzről szól. (meg a Karácsony sem, stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!