Lakáskasszánál ebben az esetben mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
havi 80 ezer forintot fizetek 5 évig. kapok állami támogatást még.
mi van akkor, ha az összegyűlt pénzből nem tudok házat/lakást venni?
akkor cseszhetem az addig félrerakott pénzemet, és semmit nem tudok vele kezdeni? mert akkor inkább most abbahagyom, és akkor inkább itthon gyűjtögetek, és ha nem tudok venni semmit, akkor felélem.
2019. aug. 11. 19:42
1/7 anonim válasza:
Felújításra, és lakáshitel törlesztésre is költheted
2/7 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne. Párom kötött egyet 4 éve még elég fiatalon, 2 év múlva jár le, de addig még nagyon messze leszünk az önerőtől. Még legalább 2 év kell utána is, addig mi lesz?
Nyilván így mi sem tudjuk törlesztésre fordítani sem felújításra, mert nem lesz lakás hozzá...
3/7 anonim válasza:
Szerintem lehet tovább fizetni és gyűjteni a pénzt, kérdezd meg az ügynököt, akinél kötötted
4/7 anonim válasza:
Ha meg is lehet hosszabbítani (ez attól függ, melyik pénztárnál van), állami támogatás onnantól biztos nem fog járni. Anélkül meg nem érik meg ezek a lehúzós konstrukciók.
5/7 anonim válasza:
Ha nem tudod lakáscélra költeni akkor kamatokkal együtt kapod meg de nincs állami támogatás.
6/7 A kérdező kommentje:
szóval ha nem jön össze a lakásvásárlás, van arra esély, hogy megkapom a pénzt kézpénzben?
2019. aug. 13. 18:54
7/7 anonim válasza:
Persze! A befizetett pénzedet nem bukod el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!