A foxpost mikor utal? Már hétfőn átvette a csomagot a címzett de mani még sehol, tapasztalatok mikor várható a pénz?
Figyelt kérdés
2019. júl. 31. 20:11
11/11 anonim válasza:
Nem sikerült, többször felhívtam a foxpost ügyfélszolgálatát, de ők állitják, hogy az ő rendszerük szerint az átutalás megtörtént
Hiába mondtam nekik, hogy nem érkezett tőlük semmi, leráztak azzal, hogy hívjam a bankot és nézzék meg, a bank azt mondta, hogy ők is ugyan azt látják amit én a netbankban.
Kértem volna tőlük, hogy küldjék már el a tranzakciós számot, de persze nem küldték, mondván hogy a barion rendszeren keresztül szokott a foxpost utalni és nincs ilyen azonosító.
25 rugóm bánta, soha többé róka posta.
Hogy ki nyúlta le a pénzt nem tudom, talán egy ottani dolgozó vagy valaki feltörte a rendszerüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!