A foxpost mikor utal? Már hétfőn átvette a csomagot a címzett de mani még sehol, tapasztalatok mikor várható a pénz?
Figyelt kérdés
2019. júl. 31. 20:11
1/11 anonim válasza:
Lehet én vagyok a hülye, de annak kéne neked utalni akinek feladtad a csomagot. Először számládra érkezik a pénz,majd feladod.
2/11 anonim válasza:
"FELADÓKÉNT MIKOR KAPOM MEG AZ UTÁNVÉT ÖSSZEGÉT?
Kérjük, vedd figyelembe, hogy a címzettnek – célautomatába küldés esetén - 3 nap áll rendelkezésére a csomag átvételére. Az utánvét összege csak átvételt követően folyik be hozzánk, ez követően tudjuk a feladónak átutalni azt.
Házhozszállítás esetén a csomag címzett általi átvételétől számítottan 2-3 munkanap alatt utaljuk át az utánvétel összegét. A banki utalás közlemény mezőjében megadjuk a csomagszámot, így azonosítható, hogy melyik csomag utánvételi összegét utaltuk át."
3/11 A kérdező kommentje:
Automatábol vette ki és csak úgy vehette ki ha fizet kártyával ez még is történt hétfőn reggel de nekem még nem utaltak
2019. júl. 31. 20:55
6/11 A kérdező kommentje:
Na meg érkezett
2019. aug. 1. 18:13
7/11 anonim válasza:
Szia! Nem tudod nézed e még a kérdését. Hány nap után utaltak? Én nekem csütörtökön vette át a csomagot. Akkor még várjak, mielőtt hívom őket?
8/11 anonim válasza:
7-es - Na megjött a pénz? Az én csomagomat is Csütörtökön vették át, de még Vasárnap sem jött meg...
9/11 anonim válasza:
Jó nektek, az én csomagomat junius 5-én vette ki a vevő az automatából és ma junius 14.-e van és még nem kaptam meg a vétel árat, írtam panaszt a foxpost ügyfél szolgálatra, de nem válaszolnak, ja és jófogáson keresztűl adtam el.
10/11 anonim válasza:
9-es. Sikerült elintézned? Nekem múlthét péntek óta nem jött meg az átutalás összege, a csomagjaimnál az átutalás státuszát pedig úgy jelzi, hogy "átutalva". Semmiféle pénz nem érkezett a számlámra, írtam nekik e-mailt, küldtem bejelentést, de semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!