Travis83 kérdése:
Nem lehet abból bajom, ha mindennap nyerek a kaszinóban?
Figyelt kérdés
Eleinte csak tesztelgettem magam, de immár harmadik hete több pénzt nyerek napi szinten a kaszinóban, mint amennyit a munkában keresnék. Rájöttem egy biztos stratégiára. Viszont nem viszem túlzásba, mivel nem vagyok szerencsejáték függő. Tehát nem kell jackpot jellegű összegekre gondolni. Ha így folytatom, nem lesz ebből problémám? Úgy értem ilyen "kisebb" összegek miatt nem fognak rám szállni a helyiség tulajai?2019. júl. 30. 17:28
11/14 anonim válasza:
Látom ez nyári kérdés, kiváncsi lennék most ősz közepén hogy állsz kérdező?
12/14 A kérdező kommentje:
Azóta akadt olyan is, hogy buktam, de többségben jól vagyok. :)
2019. okt. 24. 17:02
13/14 anonim válasza:
Nem tiltottak még ki mert tul sokat nyertél?:D
14/14 A kérdező kommentje:
Nem. De az az igazság, hogy most már nagyon ritkán járok oda. Sok az egyéb dolgom. :/
2019. okt. 25. 00:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!