Kaszinóban, ha beszállok 5000-rel rulettbe, akkor mennyi a minimum pénz amivel kiszállhatok, illetve mennyit nyerek ha első pörgőre berakom pirosra és bejön?
Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 22:48
1/4 anonim válasza:
Bármennyivel kiszállhatsz. Én még nem hallottam olyan kaszinóról, ahol ezt korlátoznák. Az előfordulhat, hogy adnak olyan zsetont, amit nem tudsz közvetlenül kiváltani, csak a nyereményét, de akkor sem írják elő, hány forinttal(?) hagyhatod abba a játékot.
Ha felraksz 5000-et pirosra, akkor ha bejön, 5000-et nyersz.
2/4 anonim válasza:
Az előző válasza tuti.
Azt az online hirdetett taktikát akarod tesztelni?
Majd kérlek írd meg mi lett a vége, kíváncsi vagyok rá. :)
3/4 anonim válasza:
Még mielőtt nagyon belelendülnél és beleőrülnél a rulettbe, megjegyezném, hogy eddig a Földön senkinek sem sikerült hosszútávon nyernie és nem is lehetséges mert úgy van megalkotva matematikailag a játék. Nem kell bedőlni a reklámoknak!!!
4/4 A kérdező kommentje:
Sziasztok! nem lesz semmi rulettbe örülés, soha nem kaszinóztam, csak nyertem most egy 5000 Ft-os utalványt.
Egyébként nem szeretnék semmit tesztelni, a szerencsére bízom, hogy lesz-e belőle pénz, ha nem akkor se vesztettem semmit. :)
2011. jan. 1. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!