Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A Magyar Postánál MPL miért...

A Magyar Postánál MPL miért nincs megoldva az 1 órás kiszállítási időkeret, mint pl. a DPD-nél?

Figyelt kérdés

A Magyar Posta MPL azt írja 8:00-17:00 között szállítja ki a csomagot, a DPD nem csak hogy megadja, hogy pl. 9:31-10:31 között, de még azt is mutatja térképen nagyjából hol van a futár autója, és hogy hány címe van előtted, ami frissül folyamatosan.

Mi akadályozza meg az MPL-t, hogy egy 21. századi szolgáltatást nyújtson, és tisztelje már az ügyfelei idejét azzal, hogy ne egész nap kelljen várni a futárt.

Ha az állam tolja ennek a cégnek a szekerét, egyedül van a piacon bizonyos dolgokban, akkor miért nem teszi meg ezt a minimális informatikai könnyebbséget, hogy az ember látja mikor jön a csomagja?

Esetleg majd az 5G hálózat kiépítése hozza el számukra a lehetőséget erre?

2019. júl. 29. 09:53
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

dpd csomagom max 10 volt és 1 kivételével amikor nem tudtam követni, mindig jó volt, időn belül volt a futár.

A postához annyit, hogy most olyan probléma volt, hogy egyrészt több nappalkésőbb írta ki a posta app hogy a postán van a csomag, lehet érte menni, és kiderült gépkocsisokhoz volt rendelve a csomag.

Tehát csak várnom kellett volna, és aznap ki is hozták volna, viszont az alkalmazás meg azt írta több napja a postán van és mehetek érte.

Mivel csak pár napig tartják a postán a csomagot persze, hogy utána mentem, és ott derült ki, hogy nem kellett volna, mert egyszerűen gépkocsis futárhoz került.

Szóval van még mit fejleszteni a Magyar Posta alkalmazásban és a rendszerben, többek között azt, hogy ami gépkocsisokhoz kerül, azt jelezze az alkalmazás.

2019. aug. 2. 12:16
 12/12 A kérdező kommentje:

A vicces az, hogy még mindig azt írja az alkalmazás, hogy a "Postán átvehető", :D

holott már régen átvettem a csomagot.

Az egy dolog, hogy nincs elég postás, de úgy tűnik már informatikus sincs vagy nem tudom hol a probléma.

Mert így sok értelme nincs az alkalmazásnak, hogy totálisan félreinformál.

2019. aug. 2. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!