Cukorbeteg ember köthet kockázati életbiztosítást?
Köszi a választ! Csak nem akartam úgy nekiindulni a dolognak, hogy esetleg egyáltalán nem lehet. De most már akkor elkezdek utánajárni.
Kedves második!!! Ezt hogy érted, hogy kigyógyulni???!!!! Odaadod nekem a hasnyálmirigyedet, hogy az termelje nekem az inzulint, vagy mi??!!!!
Szia
Ha gondolod segítek megtalálni a neked megfelelő életbiztosítást.
Ha gondolod írj privit
Nem sok van, de létezik ilyen. Egészségügyi nyilatkozatot sem kérnek, és élethosszig szól, nem kell újra kötni.
Annyit kell tudnod, hogy 5 éven belül a betegségedből adódó egészgégkárododásért nem fizet, ha viszont túl vagy az 5 éven mindenért fizet.
Nem ügynök vagyok :-D
Ha érdekel küldj privit.
Üdv!
Én is azt tudom mondani, hogy igen, lehet nem csak kockázati biztosítást kötni ezzel a betegséggel. Nem vagyok ügynök, mégis azt mondom, hogy a részletek megbeszélése után - ha gondolja - én meg tudom mutatni mire gondolok!
Igen köthet és most a Grawe Életbiztosítónál van egy olyan akció, hogy a kiegészítőkért sem kell csak évi 16 000 Ft-ot fizetni és a többit ingyen a futamidő végéig megkapod.Már 1%-tól fizet rokkantságit is és tavaly 8%-os hozzammal dolgozott. Az MIC Alkusz-nál őt találtuk a LEGJOBBNAK.
Ha tovább is érdekel írj privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!