Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Pénzügyi tanácsadó?

Pénzügyi tanácsadó?

Figyelt kérdés
Nyíregyháza és vonzáskörzetében keresnék pénzügyi tanácsadót! Tud valaki ajánlani olyat, aki megbízható?

2017. nov. 15. 19:32
 1/6 anonim ***** válasza:

Ilyenre kérdésre kb. Fundamenta és társai "tanácsadók" fognak megtalálni téged.

Ha olyan dologról van szó, ami bankban is megoldható, akkor inkább oda menj szerintem.

2017. nov. 15. 20:41
 2/6 A kérdező kommentje:

Szia, az nem zavar, hogy ilyenek találnak meg! Azt szeretném, ha ajánlanának valakit/valakiket, akikkel le tudnék ülni, mert alkusszal már próbáltam zöld ágra vergődni, de mindig azt a terméket akarták "lenyomni" a torkomon, amelyikre a legnagyobb az akkori jutalék!

Engem ez nem érdekel, viszont ha tudnak ajánlani normális tanácsadót, vele szívesen átbeszélnék nagyon sok mindent, akár komplexen is!

2017. nov. 15. 21:21
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem saját magukon kívül nem fognak mást ajánlani, esetleg egy havert, ismerőst, aki szintén ezzel foglalkozik. Van olyan ismerősöm, aki "pénzügyi tanácsadó" Szabolcs megyében, a számokhoz sose értett, rendőrként végzett, és gondolta ebben hátha nagyobb pénz van. Ennyi lehetett a motiváció, és ez egyben a mögöttes tudást is tükrözi. És az a baj, hogy a legtöbb tanácsadó ilyen. Szinte mindenhol felvesznek boldog-boldogtalant, hogy minél több fogyjon a termékeikből.

Éppen ezért én nem tudok megbízni bennük, ha annyi pénzem lenne, akkor magamnak csinálnám a dolgaimat.

Szóval szerintem még mindig akkor jársz jobban, ha bemész különböző bankokba érdeklődni.

2017. nov. 16. 19:30
 4/6 A kérdező kommentje:

A bankokkal az a baj, hogy azok is le vannak szerződve egy-egy biztosítóval... (OTP=Groupama, Budapest Bank =Aegon, stb stb...)

Azok is mind a saját jutalékukat nézik, és mindenhol a nyugdíjbiztosítást akarják rám nyomni.... de egy teljes körű pénzügyi elemzét még nem igazán tudtak megcsinálni velem sajnos....

2017. nov. 16. 20:01
 5/6 anonim ***** válasza:
A saját portfoliójukkal tudnak adni neked ajánlatokat, de persze olyan értelemben ez sem teljeskörű, hogy nem fogják azt mondani, hogy vegyél lakást itt meg ott, mert nem ez a profiljuk.
2017. nov. 16. 20:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha nem konkrét termékekre vagy kíváncsi, hanem a saját helyzeted elemzésére, akkor maximum egy jó könyvelőt vagy adótanácsadót tudsz keresni. Nem tudom, hogy várod el a pénzügyi tanácsadó pártatlanságát, amíg nem te fizeted hanem egy biztosító. Teljesen természetes, hogy azokból a termékekből fog neked válogatni, amit árulhat. Olyan független tanácsadó, aki a teljes piacot ismeri és az ügyfél megbízásából keresgél biztosan van Magyarországon, de az már egy másik liga.
2017. nov. 18. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!