Pénzügyi tanácsadó?
Ilyenre kérdésre kb. Fundamenta és társai "tanácsadók" fognak megtalálni téged.
Ha olyan dologról van szó, ami bankban is megoldható, akkor inkább oda menj szerintem.
Szia, az nem zavar, hogy ilyenek találnak meg! Azt szeretném, ha ajánlanának valakit/valakiket, akikkel le tudnék ülni, mert alkusszal már próbáltam zöld ágra vergődni, de mindig azt a terméket akarták "lenyomni" a torkomon, amelyikre a legnagyobb az akkori jutalék!
Engem ez nem érdekel, viszont ha tudnak ajánlani normális tanácsadót, vele szívesen átbeszélnék nagyon sok mindent, akár komplexen is!
Szerintem saját magukon kívül nem fognak mást ajánlani, esetleg egy havert, ismerőst, aki szintén ezzel foglalkozik. Van olyan ismerősöm, aki "pénzügyi tanácsadó" Szabolcs megyében, a számokhoz sose értett, rendőrként végzett, és gondolta ebben hátha nagyobb pénz van. Ennyi lehetett a motiváció, és ez egyben a mögöttes tudást is tükrözi. És az a baj, hogy a legtöbb tanácsadó ilyen. Szinte mindenhol felvesznek boldog-boldogtalant, hogy minél több fogyjon a termékeikből.
Éppen ezért én nem tudok megbízni bennük, ha annyi pénzem lenne, akkor magamnak csinálnám a dolgaimat.
Szóval szerintem még mindig akkor jársz jobban, ha bemész különböző bankokba érdeklődni.
A bankokkal az a baj, hogy azok is le vannak szerződve egy-egy biztosítóval... (OTP=Groupama, Budapest Bank =Aegon, stb stb...)
Azok is mind a saját jutalékukat nézik, és mindenhol a nyugdíjbiztosítást akarják rám nyomni.... de egy teljes körű pénzügyi elemzét még nem igazán tudtak megcsinálni velem sajnos....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!