Van itt olyan, aki Allianznál kezdett gyakornoki programban és mára sikeres pénzügyi tanácsadó ott vagy máshol?
Ha nincs 6-10 havi félretett pénzed a megélhetésre, felejtsd el! Meg egyáltalán kezdőként biztosítózni: bukta. Én is belementem, csábított a sok pénz ígérete, de nagyon nagy ismerettségi, bizalmi kör kell ahhoz, h el tudj indulni és legalább 10 ismerős, aki hosszú távú életbiztosítást akar kötni. Mindenhol azt mondják, h neeeem, nem kell az ismerőseidet hivogatni, adnak címet. Ahha... persze... az elején mindenhol kell.
Ha mindenáron biztosítózni akarsz, akkor már az Aegonnál kezdj, ott a legkorrektebbek. (Az Allianznál is dolgoztam.)
Vagy menj el bármelyik call centerbe dolgozni. Ott is tudsz biztosítást értékesíteni, telefonon, bejelentett fizuval. 100-200 fixet meg lehet keresni, bejelentve, és akár 6 órában is. Tapasztalatból beszélek.
36/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!