Generalinál megéri e most kezdeni pénzügyi tanácsadóként?
Kedves Krisztián!
a 90 %megmaradási arány az szép, de minden cégnél hasonlót kell produkálni!
nálunk 85 % megmaradási arány alatt semmiféle pénzedet nem kapod meg, nincs is nagyon ilyen, és ez máshol is így van!
Nekem mondjuk 90 % fölött van bőven..
Úgyhogy ettől ne légy elájulva:)))
Jó az MPK is, csak jóval kisebb jutalékok vannak, ez neked rossz csak és nem azért mert olcsóbb az ügyfélnek, hanem mert a feletted lévők többet nyúlnak le... én ezt gondolom
Teljes mértékben megértem az álláspontodat, már régebben is beszélgettünk és én nem térnék erre vissza.
2 féle lehetőség közül lehet választani:
A verzió: te kicsivel több pénzt kapsz, viszont cserébe a cégtől semmit, ez jó lehet olyan embereknek, akik a pénzre vannak rákattanva.
B verzió: kicsivel kevesebb jutalékot fizet a cég, viszont cserébe olyan dolgokat nyújtanak, amik máshol nincsenek (rendes irodatámogatás, saját működő rendszerek, új fejlesztések, utazások,saját autó, rendezvények, bulik, stb.)
Én utóbbira vagyok rákattanva, mivel azt a pénzt ami a vezetőknél marad meg is szolgálják.
+ a másik amiről már ezerszer beszéltünk, hogy hiába kevesebb a jutalék, egy pénzintézeti ügynökhöz képest 20x annyi termékkel tudok szolgálni, tehát 20x annyit tudok keresni, mint más.
A Generali például szakmai, vagyon és felelősségbiztosításokban nagyon jó, kiemelkedő a szakmában, ti az Aegonnál tök jók vagytok lakás és vagyonbiztosításokban, és kockázati biztosításokban. Viszont más dolgokban mások a jobbak. Ez van sajnos. Egyik pénzintézet sem rossz döntés, csak tudni kell kinek mi az erőssége, vagy lehet azt is választani, hogy mindenkinek kihasználjuk az erősségét és mindenkinek kötünk üzleteket,ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!