Mit csináljak ha elküldtem a vevő címére a cuccot és azt hazudja nem érkezett meg hogyan bizonyítsam?
Ha efy kevés ész szorult volna beléd akkor csakis akkor adnád el ha már nálad van. Én mint vevő tuti hogy verném az asztalbba a fejedet, ha igy lenne megoldva egy adás- vétel.
Mint eladó meg hamar bezarhatnám a boltot.
És fizethetnék a navnak szép penzeket.
Barátom, inkább ne árulj semmit, fogd magad és húzz el becsületes munkát végezni, ha már sem legálisan,sem illegálisan nem tudsz dolgozni :F
"és ne sumákoljon magyar módjára."
Pffff... Jó lenne , ha kicsit magadba szállnál és elgondolkodnál, majd ezek után visszavennél abból, hogy A VEVŐT VÁDOLOD a tények ismerete nélkül (nem tudod, megkapta-e vagy sem?) Egyenlőre nem a vevő az, aki sumákol és feketén, illegálisan, adózatlanul árul...
Az egy dolog, hogy adót csalsz, de hogy még ezek után Te mondod el a vevőt mindennek a tények ismerete nélkül, ez a kereskedelem SZÉGYENE - egyszerűen szégyent hozol a tisztességes eladókra és az internetes kereskedelemre.
"az államnak kell megmondani"
Hát ezen röhögök már 10 perce. :D Nem is értem, miért nem hív fel a Viktor és magyarázza el szájbarágosan neked ezt az egészet. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!