Mit csináljak ha elküldtem a vevő címére a cuccot és azt hazudja nem érkezett meg hogyan bizonyítsam?
Mi az hogy nem bizonyítható mit cisnáljak? jófogáson bármit rendelhetek ingyen majd azt mondom hogy nem érkezett meg vagy mi folyik itt az országban? mer akkor megveszek mindent ami kell.
franc dolgozik akkor...
válaszokat kérek hasznosat.
"A kérdező kommentje:
Külföldről rendeltem neki."
Akkor mégis milyen alapon VÁDOLOD meg a vevőt azzal, hogy hazudik, amikor nem is Te adtad fel?
És a kérdésed sem helytálló, ugyanis "ha elküldtem a vevő címére a cuccot".
Akkor most mondjam azt, hogy Te is hazudsz, merthogy nem is Te küldted el, hanem megrendelted a vevőnek (1-es vagyok)
De hogy a kérdésre is válaszoljak: írj annak, akitől rendelted, hogy adja meg a tracking number számot - ha meg nincs ilyen, akkor sehogy nem tudod bizonyítani, hogy fel lett adva. Azt meg főleg nem hogy TE ADTAD FEL.
Vissza kell fizetned a pénzt, különben feljelenthet a vevő. Őt nem fogja érdekelni, hogy 3.-ik fél is van a dologban, Ő veled áll szerződésben. (nesze neked dropshipping)
Ugye te a kis droppshipping tevékenységed után adózol, meg úgy általánosságban legális a tevékenységed is, nemdebár?
Tudod az üzletben felelősséged is van, nem csak "rendelgetünk külföldről kis plusz pénzért"...
Igen, ide tartozik.
Mert ugye ha legálisan csinálnád (amire ide a rozsdás bökőt, hogy nem...) akkor:
- Lenne egy kiállított számlád a vevő nevére
- Lenne egy számlád az alvállalkozód (jelen esetben a kínai küldő) felé és vele egy szerződésed.
Innentől kezdve vagy van nyomonkövetett szállítás (ez esetben bizonyítható minden), vagy nincs, akkor te behajthatod az alvállalkozódon a nem teljesített szolgáltatást. De a vevőnek küldeni kell a terméket.
Ez van, így működnek a vállalkozások, nem úgy, hogy +50%-ért megnyomod a gombot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!