Az ilyen vaterás vevővel más mit szokott csinálni?
Eladtam egy rakás műszaki eszközt a vaterán nagyon olcsón a valódi értékeikhez képest, ha darabonként tettem volna fel, kb 10x többet kérhettem volna értük.
És meg is veszik általában.
Amúgy nem voltam teljesen biztos pár darabnak a hibátlan működésében, ezért is írtam ennyi árat.
Írt egy ember, mennyit kérnék az egészért, mondtam egy összeget, írta, hogy jaj de jó, ennyiért viszi is.
Még én vittem neki házhoz(meg nem kérdezte volna, mivel tartozik)
Erre ír egy mailt, hogy ebből pár nem jó, ez neki így nem jó, milyen megoldást találjak ki?
Mondtam neki rendben, a hibásakat visszaveszem, ha visszahozza.....
(kicsit bepipultam, hogy fillérekért vesz valamit, és nekiáll szőrözni pár apró hibán)
Látta, szinte csak pozitív értékelésem van, és gondolom ezért kezdett el szórakozni, meg hogy utaljak vissza neki pénzt.
Mit tenne más ilyen vevővel?
köszönöm, akkor jól tippeltem.
Megfigyeltem, vannak olyan emberkék, akik úgy gondolják, a pénzükért tök új cuccot kapnak, házhozszállítva, 5 év garanciával, és lehetőleg minél nyomottabb áron.
nem biztos, hogy jól jártál volna velem, arcletépésügyileg...
Figyike, ha valamit erősen nyomott áron veszel meg, az a minimum, hogy utána befogod a kis szádat, és örülsz neki, hogy luk van a valagadon.
De ha elolvastad volna az elejétől: írtam neki, nem biztos mindnek a hibátlan működése.
de legyen már annyi agya egy embernek nevezett élőlénynek, ha lát x darab xyz-t a valós árának a töredékéért, akkor ne várja el, hogy pont olyan lesz, mint ami 100% vadonat új.
Nyilván, nem mindenkinek van ideje egyenként lepróbálni valami szart, és kiírni az összes adatot egy termékről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!