Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hol talalhatnek diakmunkat,...

Hol talalhatnek diakmunkat, amit iskola es délutáni változó hosszúságú tanulás mellett lehet csinálni?

Figyelt kérdés

Nem beszolasokat, hanem értelmes válaszokat kérnék amik Választ adnak, nem pedig lecsesznek h "milyen hülye vagyok "..

16f

2017. ápr. 1. 18:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Diákszövetkezetben érdeklődj. Nálunk megoldható.
2017. ápr. 1. 18:28
 2/9 anonim ***** válasza:
Ahogy az első is írja, diákmunkát keress, az jellemzően óradíjas, pont azért, mert te határozhatod meg, melyik nap hány órát tudsz vállalni.
2017. ápr. 1. 18:30
 3/9 anonim ***** válasza:

Azért arra készülj fel, hogy nem lesz egyszerű dolgod, ugyanis fiatalkorúként (18 év alatti) szigorúbb munkaügyi szabályok vonatkoznak rád (pl. sűrűbben kell szünetet adni, nem oszthatnak be este 10 után, stb), ezért a munkáltatók szívesebben alkalmaznak 18 év felettieket.

Tehát ne lepődj meg, ha az álláshirdetések zöménél azt látod: 19 év felettieket keresnek.

Itt egy diákmunkás link, ahol leírják a fiatalkorúak munkavállalásának feltételeit + más hasznos infók:

[link]

2017. ápr. 1. 18:50
 4/9 anonim ***** válasza:

Egyetemista a lányom, 5-6 iskolaszövetkezetben regisztrált de soha semmi...

Elkezdte a plázák, bevásárlókp-k oldalát nézegetni, első héten talált állást. Február végén járt le a szerződése, már van új helye, ugyanígy...

2017. ápr. 1. 19:12
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

4#,köszönöm, esetleg a lánya el tudná nekem küldeni, hogy, hova regisztrálta magát és kicsit tudna róla informálni hogy hogy mennek ezek a, dolgok?

2017. ápr. 1. 20:05
 6/9 anonim ***** válasza:

minddiák, elte iskolaszöv, PannonWork, Fürgediák, euDiákok... vagy 50 állásra jelentkezett, érettségivel, két felsőfokkal... soha, sehova még csak interjúra se hívták.

KEress munkaviszonyos lehetőséget... jobban jársz.

2017. ápr. 1. 20:18
 7/9 anonim ***** válasza:
6-os, azért az nagy különbség ám, hogy a lányod egyetemista, a kérdező meg 16 éves!! Mint írtam, a fiatalkorúakra szigorúbb munkaügyi szabályok vonatkoznak, így ami a lányodnál bevált, az nem biztos, hogy a kérdezőnél is... Persze azért megpróbálhatja...
2017. ápr. 1. 20:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Én bementem itt nalunk egy közeli sparba, hogy kell e diák, lebeszeltem velük és utána mentem a szövetkezetbe, hogy ebbe a sparba szeretnék jönni. Szinten 16 éves voltam akkor most 18 és azóta ott vagyok árufeltöltőként.
2017. ápr. 2. 10:02
 9/9 A kérdező kommentje:
#8 igeen, mar megerdeklodtem a boltokban de az iskolától egy fel km-re vannak max, közgazdász suli szóval van minden mindenhol
2017. ápr. 2. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!