Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » TB probléma? (Kérjük, hogy)

TB probléma? (Kérjük, hogy)

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy nov elején kijöttem Skóciába dolgozni, de előtte beszoltam kormány ablaknál hogy elfogok menni és visszamondtam a TB-t, amit állam fizettet mivel addig munkanélküli voltam, plusz adtak egy nyomtatványtis (bejelentő lap taj számmal rendelk. magyar állampolgár részére aki EGT tagállamban biztosított személy) amit kitöltve kell visszaküldeni az OEP-nek, de azt addig nem tudom amíg nem lesz meg N.I számom amit itt kint fogok kapni és állítólag az akar 1-2 hónapba is telik.

A munkaugyibe is bementem és mondtak hogy mutassam be szerződésem amikor visszajöttem januárban és akkor törölnek vagy mi.

Szóval kérdésem az hogy befognak hajtani rajtam tb pénzt vagy bármi,vamikor januárban visszajövök szabadsagra ? Lesz valamilyen kötelezettségem TB fele ?

21/F

2016. nov. 27. 15:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Skóciában mikortól él a biztosításod? Addig kell fizetned.
2016. nov. 27. 19:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom mikor kapom meg N.I numbert változó valaki pár het alatt vki meg több hónap után kapta meg.
2016. nov. 28. 00:29
 3/4 HSz76 ***** válasza:
Munkaszerződésed mikortól volt?
2016. nov. 28. 08:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Nov 8 óta. Miért ?
2016. nov. 28. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!