Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » A hét elején kötötték be a...

Umbro12 kérdése:

A hét elején kötötték be a t-home tól a netet. Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
Folyamatosan elmegy a net van hogy 2-3 percenként van hogy 1-2 óráig jó ez kábelen a wifi kész katasztrófa ha telefonon felmegyek a gépen elmegy a net borzasztó. Esetleg ha valaki találkozott ezzel a jelenséggel és lett rá megoldás legyen kedves megosztani velem köszönöm.

#T-Home #inernet probléma
2016. ápr. 24. 13:28
 1/5 anonim ***** válasza:
fel kell hívni az ügyfélszolgálatukat és jelezni a problémát! Magadtól úgysem fogod tudni megoldani!
2016. ápr. 24. 13:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen ez megtörtént utána felhivott egy szervizes és mondta hogy valószínű nálam van a hiba nem a nettel .. hmmm
2016. ápr. 24. 13:39
 3/5 anonim ***** válasza:

mindig, ismétlem mindig ezzel kezdik.

biztos nálad van ahiba, biztos elromlott a router, stb.

ha hagyod magad lerázni, akkor leráznak, ilyen egyszerű.

van, hogy 10x kell felhívni őket, és nem találják a hibát, aztán mégiscsak kiderül, hogy ja, a kolléga rossz helyre kattintott!

múlt héten jópárszor beszéltünk velük, mert egy díjcsomagváltást követően másnaptól nem volt netünk. állították, hogy náluk minden oké, nálunk van a baj. de már rutinosak vagyunk, hiszen 10 éve ezt nyomatják, hogy náluk nincs hiba. érdekes módon minden egyes esetben náluk volt a hiba.

T-homeról van szó. a leggázabb cég a világon. soha még semmit nem tudtak megoldani, elintézni, megválaszolni.

2016. ápr. 24. 15:22
 4/5 A kérdező kommentje:
6 napja kötöttünk szerződést szerintetek van esély még az elállásra? Nem kell nekem ilyen kínlódás.
2016. ápr. 24. 15:27
 5/5 anonim válasza:

Hali!

Nálam más volt a probléma de ugyan ezt játszották be. 20-as netről 120-asra váltottam de utánna még is csak ugyan úgy töltött. Erre azt mondták hogy nálam van a hiba. Kb a 10. hívásom után végre megnézték és ő náluk volt valami elírva a rendszerben... A telekom ilyen. Amiket olvastam nálad lehetséges hogy gyenge a neted vagy a routered az ami nem valami jó. Én vettem 1 routert 12 ezerért és mikor egy ismerősöm bekötötte azt mondta hogy 2-en tudják használni gond nélkül, ha már 3-an használják akkor lehetnek gondok. Ez nálam azért gond mert van 6 eszköz amit 4en használunk. Szóval evvel arra akartam kijukadni hogy a telekom még gyenge routert is ad a vevőinek szóval sokat ne várj tőle, lehet azzal van a baj. Remélem tudtam segíteni.

2016. máj. 7. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!