Allianz Casco-t, hogy lehet felmondani évfordulóval és érdemes-e felmondani a Casco-t évfordulóval és újra kötni (nagyobb a kedvezmény)?
Arra irányul a kérdésem, hogy jobban járok -e anyagilag, ha kilépek az Allianzból és megszüntetem a Casco-mat évfordulóval majd újra kötöm?
Amennyiben ez ajánlatos, hogyan tudom felmondani a Casco-t? Köszönöm szépen.
A felmondást írásban kell megtenni a fordulónap előtt 30 nappal. Addigra be kell érkeznie a biztosítóhoz. Kb. le kell írnod hogy XXXX kötvényszámon nyilvántartott CASCO biztosításodat szeretnéd 'Évfordulós felmondás' miatt felmondani. Név, cím, aláírás.
Arra figyelj hogy a biztosítóhoz beérkezzen a 11. hónap vége előtt. Tehát ne az utolsó napokban küldd. Ajánlott levél vagy fax a legjobb, ha fogadják a faxot akkor az igazolásnak is jó.
Köszönöm szépen mindenkinek a választ. Hasznosak voltak. A Casco-mat a héten írásban, levélben, felmondtam és feladtam postára. A fax-ra azt mondták, hogy vitás szokott lenni, hogy elfogadják vagy sem, ezért biztosabb postán feladni.
A chat-en keresztül kaptam több ajánlatot az ügyfél-szolgálatostól, és azt mondta amint a rendszerükben látják hogy törlésre került évfordulóval a CASCO-m, akkor megfog keresni és ugyanazt az ajánlatot teszi meg, mint amit a megkeresés napján kalkulált nekem. Ekkor lesz lehetőségem megkötni újból a szerződést. Esetleg van valakinek jó vagy rossz véleménye az Allianz Casco biztosításról? Érdemes őket választani - csak azért kérdezem mert igen drága biztosító. Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!