Hogyan érdemes használni a DM-kártyát?
a faces 10 % vásárlás végösszegi kedvezmény szokott lenni, inden hónap azthiszem minden 2. hetének szerda csütörtökén(de egy pénztáros pontosabban elmomndja, vagy más itt a gyk-n)azzal a postán kapott kuponjaid, illetve az infopulton kiváltott kuponjaid összevonhatóak.
pelenkánál több lehetőség van, pl az infopulton 10 pontért sűrűn adnak 15%-ot libero pelusra(most is)de szerintem a Jokerrel (75 pontért kiváltható)25%-os kedvezmény éri meg és nagyobb, 100-120 db-os(dobozos)pelenkára (Pampers, Babylove szokott ilyen nagy kiszerelésben lenni, az is elég sűrűn. a pénztárosok azt mondták ezek a nagydobozos pelusok most valszeg január hó végére várhatók.
a Pampers pelus szóval ha nagydobozost veszel Jokerrel és a 10%-os faces végösszegivel, akkor olcsóbbra jön ki, mimnt egy tescos, vagy százasbolti nevenincs pelenka..
Igen, első pontosan leírt minden. Csak annyi a kellemetlenség, hogy 100 ponttal nem sokra mész. Én mindig facebook 10%-os napokon megyek vásárolni, akkor veszek két csomag pelust 25%-os jokerrel, plusz 10%-os végösszegivel, de akkor veszem meg a popsitörlőt, szappant, tusfürdőt minden ilyemsit.
Érdemes figyelni a facebbok honlapot vagy a DM oldalát. Szokott lenni extra 100 pont akció, amit már várok is. Ehhez 4000 felett kell vásárolnod és kapsz plusz 100 pontot érte. Szokott lenni 5szörös pont kedvezmény, engem csak a babylove márka érint ebből, mert csak olyan terméket veszek. Ilyenkor van 10 napig lehetőséget minden megadott márkára ötszörös pontot begyűjteni. Én most kezdek kifogyni a pontokból a 800 pontom lecsappant 400-ra, úgyhogy remélem jön valami pontgyűjtő akció. De, ha épp nem tudok pelust venni ott olcsón, nekem a B terv az Aldis MYlove pelus. Teljesen megfelel az is és elérhető ára van. Minden két hónap után frissítik a 10 pontos kuponokat, amikor Milupa márka joker volt, akkor nekem nagyon jól jött, mert azt kapta sokáig a fiam is, lányom is, de szokott Univeres bébiételekre is lenni.
Három éve vagyok baba bónusz tag és Dm vásárló kikupáltam magam a kedvezmények összevonásában és a kuponok kihasználásban. Szinte csak úgy vásárolok, és így nekem egy Babylove 3-as pelus 30 forintra jön ki, a 4-es meg 34-re. (Két pelusos gyerekem van).Azt hiszem ettől olcsóbban sehol nem kapok ilyen jó minőségű pelust.
A 10%-os végösszegivel szoktam együtt használni a 25%-osat amit egy db termékre lehet felhasználni, így 35%-al olcsóbban veszem a pelust.
Meg vannak a DM Bababónusz kuponok, 10 pontért 25% kedvezmény, 2-3 havonta 7 termékre.
Sziasztok! Én nem találom a fb-os oldalukon a 10%-os kupont, pedig már visszanéztem a bejegyzéseit. Vagy utólag letörlik az oldalról? Remélem jó profilt nézek, ez a neve: Dm drogerie markt Magyarország.
Itt szokott lenni a 10%-os kupon?
igen én is várom a 10 %-osat
ha valaki tud vmit légyszi írjon
kedves tőled, hogy megírtad!
hát szomorú
lehet helyette bevezetnek majd mást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!