Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 8,1 kg-os 70 centis fiam (5...

8,1 kg-os 70 centis fiam (5 hós) kinőtte a hordozót. Milyen gyerekülést lenne érdemes venni, amit sokáig tudunk használni?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy sok ilyen kérdés volt már, de a párom nem ér rá ezzel foglalkozni, hó végén utazunk, így nekem kellene valamilyet rendelnem a netről.

2013. okt. 21. 11:07
 1/10 anonim ***** válasza:
Mindenképpen 0-18 kg-os ülés kell. De ezen belül csak a pénztárca szab határt a dolognak. Mennyit szántok rá?
2013. okt. 21. 11:19
 2/10 anonim ***** válasza:
Mivel még csak8kg és 5 hónapos, így mindenképpen egy 0-18kg-s ülést vegyél.
2013. okt. 21. 11:20
 3/10 anonim ***** válasza:
21%
Nekünk ilyen van: [link] Kb. 8 és fél kiló volt a kislányunk amikor először beleültettük, de nem zavarta, a pántokat úgy állítod be ahogy szeretnéd, illetve dönthető, szóval akár aludni is kényelmesen tud benne, ha hosszabb útra mentek.
2013. okt. 21. 11:20
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors választ!

Max. 35ezret tudunk rászánni, ennyit raktunk félre, de ahogy nézem ennyiért már lehet kapni. :D (Fogalmam sem volt eddig az árakról)

Ezt néztem ki most: [link]

Vajon hány éves koráig lesz ez jó?

2013. okt. 21. 11:22
 5/10 A kérdező kommentje:
Amúgy igen, ez a problémám, hogy azt sem tudom, hogy egy ekkora gyereket bele lehet-e rakni olyan ülésbe, ami 9kg-tól jó? (De ezek szerint nem nagyon.)
2013. okt. 21. 11:24
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem, olyan ülésbe nem teheted, aki 9-18-kg-os mert azt csak menetirány szerint lehet bekötni, és amíg nem ül stabilan, mindenképpen 0-18 kg-os ülés kell, ami mindkét irányba beköthető...és egyébként utána is sokkal biztonságosabb, ha háttal utazik, sok országban akár 4 éves korig háttal utaznak a gyerekek, a megfelelő ülésben persze.

Szóval csak 0-18-os ülést vegyél.

És az, meg hogy 9 kg-től van az ülés, de a "gyereket nem zavarja" 8,5 kg-osan, és abba ültetik, ahogy egyik válaszoló írta, hát ahhoz csak gratulálni tudok...nem ez a lényege...

2013. okt. 21. 12:06
 7/10 anonim ***** válasza:

Nekünk ilyen van: [link]

Ez egy olasz ülés, nem kínai. Ebben menetiránynak háttal tudod bekötni míg nem lesz 1 éves és 9 kg. De utána is utazhat menetiránynak háttal.

Arra lennék kíváncsi, ha nem baj, hogy miből gondolod, hogy kinőtte a hordozót.

2013. okt. 21. 15:22
 8/10 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, köszi, jónak tűnik ez az ülés! :)

Örökölt hordozónk van (tudom, tudom, emiatt már sokan beszóltak...), nem tudom, hány gyereket szolgált ki eddig, de az előző, ECE R44/03-as szabvány szerinti (szóval nem az újfajta, de még nem büntet miatta a rendőr), mindenesetre a fiam vállai már nem férnek el benne, szegény bele van préselődve, folyton mocorog, sehogy sem kényelmes neki. Igazából csak vállban szűk, plusz a lábai lógnak ki belőle...

2013. okt. 21. 15:44
 9/10 anonim ***** válasza:

kéne benne lennie fejszűkítőnek. a huzat alatt nézd meg, ott kell lennie, és ha megvan, vedd ki! úgy még jó lesz pár hónapig, míg stabilan nem ül :)

igazából ha ennyi a gond, elég felesleges kiadás egy olyan kategóriás ülés amit nagyon rövid ideig tudtok használni.

(enyém nem volt 2 éves mikor a 0-18 ülésen túlnőtt a feje)

persze ha nincs szűkítő benne, akkor muszáj lesz, 9-kategóriásat majd 1 éves kora körül lehet használni :)

2013. okt. 22. 13:52
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszi a tippet, de a fejszűkítő már rég nincs benne a hordozóban... :| Sajna ez ilyen, tényleg elég régi (ugyanilyen: [link] ), a képen is látszik, hogy elég szűkös ott vállkörnyéken. (Nem is értem hogy férne el ebben egy 13 kilós gyerek?)

Amúgy a minimanós linknél körülnéztem, ott találtam ezt az ülést: [link] , ez végülis ha tényleg jó 0-25 kg-ig, akkor lehet, hogy ezt fogjuk megvenni. A babakocsink is PC, és azzal sincs semmi problémánk, remélem ez az ülés is jó lesz. :)

2013. okt. 22. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!