8,1 kg-os 70 centis fiam (5 hós) kinőtte a hordozót. Milyen gyerekülést lenne érdemes venni, amit sokáig tudunk használni?
Köszi a gyors választ!
Max. 35ezret tudunk rászánni, ennyit raktunk félre, de ahogy nézem ennyiért már lehet kapni. :D (Fogalmam sem volt eddig az árakról)
Ezt néztem ki most: [link]
Vajon hány éves koráig lesz ez jó?
Nem, olyan ülésbe nem teheted, aki 9-18-kg-os mert azt csak menetirány szerint lehet bekötni, és amíg nem ül stabilan, mindenképpen 0-18 kg-os ülés kell, ami mindkét irányba beköthető...és egyébként utána is sokkal biztonságosabb, ha háttal utazik, sok országban akár 4 éves korig háttal utaznak a gyerekek, a megfelelő ülésben persze.
Szóval csak 0-18-os ülést vegyél.
És az, meg hogy 9 kg-től van az ülés, de a "gyereket nem zavarja" 8,5 kg-osan, és abba ültetik, ahogy egyik válaszoló írta, hát ahhoz csak gratulálni tudok...nem ez a lényege...
Nekünk ilyen van: [link]
Ez egy olasz ülés, nem kínai. Ebben menetiránynak háttal tudod bekötni míg nem lesz 1 éves és 9 kg. De utána is utazhat menetiránynak háttal.
Arra lennék kíváncsi, ha nem baj, hogy miből gondolod, hogy kinőtte a hordozót.
Kedves utolsó, köszi, jónak tűnik ez az ülés! :)
Örökölt hordozónk van (tudom, tudom, emiatt már sokan beszóltak...), nem tudom, hány gyereket szolgált ki eddig, de az előző, ECE R44/03-as szabvány szerinti (szóval nem az újfajta, de még nem büntet miatta a rendőr), mindenesetre a fiam vállai már nem férnek el benne, szegény bele van préselődve, folyton mocorog, sehogy sem kényelmes neki. Igazából csak vállban szűk, plusz a lábai lógnak ki belőle...
kéne benne lennie fejszűkítőnek. a huzat alatt nézd meg, ott kell lennie, és ha megvan, vedd ki! úgy még jó lesz pár hónapig, míg stabilan nem ül :)
igazából ha ennyi a gond, elég felesleges kiadás egy olyan kategóriás ülés amit nagyon rövid ideig tudtok használni.
(enyém nem volt 2 éves mikor a 0-18 ülésen túlnőtt a feje)
persze ha nincs szűkítő benne, akkor muszáj lesz, 9-kategóriásat majd 1 éves kora körül lehet használni :)
Köszi a tippet, de a fejszűkítő már rég nincs benne a hordozóban... :| Sajna ez ilyen, tényleg elég régi (ugyanilyen: [link] ), a képen is látszik, hogy elég szűkös ott vállkörnyéken. (Nem is értem hogy férne el ebben egy 13 kilós gyerek?)
Amúgy a minimanós linknél körülnéztem, ott találtam ezt az ülést: [link] , ez végülis ha tényleg jó 0-25 kg-ig, akkor lehet, hogy ezt fogjuk megvenni. A babakocsink is PC, és azzal sincs semmi problémánk, remélem ez az ülés is jó lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!