Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Hol tudok temetkezési elotakar...

Hol tudok temetkezési elotakarekossagi számlát nyitni ha nem magam hanem egy családtagok számára szeretnem?

Figyelt kérdés
A szuleimnek nincs pénze es nem fognak erre gondolni de 10-20 év múlva eljöhet az idejük es szeretnek nékik felrerakni erre a celra a testvereimmel, de ugy hogy ok ne tudjanak rola kert megbantodnanak.
2016. máj. 4. 17:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ez mindenképpen bántó, hogy a temetésükre akarsz nekik félretenni. Tegyél inkább félre nekik a megélhetésükre vagy a gyógykezelésükre. Egyébként bármilyen rendszeres megtakarítás jó erre, és arra költik, amire akarják. Temetésre többnyire kockázati életbiztosítást szoktak kötni, sok életbiztosítónál van ilyen (NN, Groupama, Generali, Allianz, Aegon stb.), de nem illik, hogy más temetésére kösd szerintem.
2016. máj. 5. 09:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is egy életbiztosítás jó erre, olyat, ahol gyűlik is a pénz. Viszont én nem azt mondanám, hogy a temetésükre való gyűjtés céljából indul, nem is kell megnevezni ilyesmit. Így mindenki jól jár, a cél is megvalósul, bántódás nélkül. Ebben tudok segíteni.
2016. máj. 5. 11:38
 3/3 A kérdező kommentje:
Nékik nem.mondanam el higy teszek felre penzt , csak azt hittem lehet kimondottan erre a célra számlát nyitni de mar kaptam választ, higy nem lehet csak sajat nevre. Ha bántó ha nem ok nem tesznek felre es ha majd 20 év múlva bekövetkezik akkor meg ott állok ures kézzel.
2016. máj. 5. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!