Biztosításom után igényelhetem a pénzem utólag?
Meg lehet próbálni, attól függően mi van a biztosítási szerződésben.
De ha fizetted ez idő alatt a hiteled, akkor nehéz lesz bizonyítani hogy fizetésképtelenné váltál.
Sziasztok!
Az ügy vége az lett hogy kifizette a biztosítóm utólag is a pénzt.Korrekten járt el a Generali biztosító.A bankom viszont töketlenkedett ahogy csak tudott.Elősszöris visszatartotta a saját pénzem hetekre.Előtörlesztett a hitelemben az engedélyem nélkül a biztosítótól kapott pénzből ami az enyém, közben félre tájékoztattak a további dolgokról.A vége jól alakult felhívtak a központból és én dönthettem el hogy mi legyen.100 ezret utalt a Generali, és 50 ezer volt még a hitelemből.Úgy döntöttem hogy a hitel letudjuk és még megkaptam 50 ruppát.A Bankom viszont idén már több alkalommal megszívatott komolyan gondolkodok rajta hogy megszüntetem náluk a folyószámlámat.
Köszönöm akik válaszoltak esetleg biztattak.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!