Mi lesz? Ha most bemegyek az Uzsoki kórházba, mert félek, hogy vakbelem van, és megműtenek. De egyéb okok miatt nincs tb biztosításom, akkor a műtétet a kórházban fizettetik ki vagy majd utólag a tb-apeh hajtja be?
Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 09:33
1/8 anonim válasza:
Ha tényleg vakbélgyulladásod van előbb-utóbb úgyis bekerűlsz a kórházba, szóval inkább menj, nehogy nagy baj legyen! A műtétet megcsinálják, és nem helyben kell fizetned, majd utólag megkeres a TB.
2/8 A kérdező kommentje:
Kösönöm,de nem fognak emiatt lenézni?? Vagy bántani?
2010. aug. 4. 09:48
3/8 anonim válasza:
Lenézni,bántani? Ezt meg honnan szeded?
Vakbele mindenkinek van :D
Ha be van gyulladva akkor ha akarod ha nem előbb utóbb úgyis kiveszik.
4/8 anonim válasza:
Meg fogják kérdezni, hogy tudsz-e róla, hogy nincs biztosításod, de emiatt nem bánthatnak, nem nézhetnek le, ne hagyd magad, ha esetleg mégis mogorva nővérkével találkoznál!
5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon nincs pénzem és emiatt félek,de remélem nem lesz baj.Lázam nincs de jobb oldalt alul fáj a hasam,2napja egy egész éjszakát végig hánytam.Pisiléskor,köhögéskor fáj nagyon.
2010. aug. 4. 09:57
6/8 anonim válasza:
a vakbélgyulladás pisiléskor nem fáj
Ahelyett hogy itt irogatsz indulj dokihoz
7/8 A kérdező kommentje:
Akkor talán vesekő?
2010. aug. 4. 10:20
8/8 A kérdező kommentje:
Nah,voltam bent.Szóval vérvétel-vizeletvizsgálat -sebészet,nőgyógyászat.De nem lett eredménye.Vérkép gyulladást nem mutatott,vizelet negatív,nőgyógy negatív.Így haza engedtek mondván figyeljem a testhőm.
Mivel lisztérzékeny is vagyok a doki esetleg azt gyanította még,hogy véletlenül valami liszteset ettem és attól van.Nem tudom mi lesz.....azért köszönöm a válaszokat.
Tb miatt nem volt baj,mindenki nagyon kedves volt.Csak felhívták a figyelmem,hogy nincs biztosításom.
2010. aug. 4. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!