Mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés

Elfeledkeztem a fordulónál megnézni a következő évi feltételeket a kötelező biztosításomnál és ma kaptam meg a következő évre vonatkozó csekket ami majdnem a duplája mint tavaly.

De mivel amúgy is most akarok másik kocsit venni meg ezt elkezdeni árulni (előbb meglesz az új mint hogy ezt eladom) így arra gondoltam, hogy egyszerűen nem fizetem be. Főleg mivel már kb szervizre nem érné meg a jelenlegi kocsimnál ennyit költeni.

Milyen következményei lehetnek ennek ha így teszek?

2016. jan. 15. 18:16
 1/3 anonim ***** válasza:

először is azt, hogy a kérdésben konkrét kérdést teszel fel, hogy mielőtt rákattint az ember, tudja, hogy miről van szó.

emrt így rá sem kattintanak sokan, mivel a kérdésből nem derül ki, hogy mi a téma, tudnak-e segíteni benne.

felidegesítenek az ilyen kérdések.

nem akartam válaszolni, de végül is nem akarok bunkó lenni.

nem teheted meg, hogy nem fizeted be. vagyis megteheted, de be fogják hajtani rajtad. kapsz majd egy felszólító levelet, hogy el vagy maradva, aztán még egyet, hogy a biztosításod nem él, aztán az elmaradt díjat szerintem egy behajtó cégnek kiadják, akik ráteszik a saját kamatukat.

mindenképp neked kell fizetni, ha 01.01-én tied volt az autó.

egyébként igaz, hogy biztosítás kategória, de próbáld meg közlekedés/autók kategóriában megkérdezni, hogy csinált-e már vki ilyet, az egy elég aktív kategória, nekem több dologban segítettek már ott.

2016. jan. 15. 18:38
 2/3 anonim ***** válasza:

"arra gondoltam, hogy egyszerűen nem fizetem be."

egyszerűen fogalmazok: még többet kell majd fizetned...

2016. jan. 15. 22:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Olyan kérdést fignak feltenni mikor, uj autóra biztosítàst kötsz, Elözöu biztositàsa szünt e meg dijnemfizetés miatt? Ez benne van a rendszerükbe.
2016. jan. 17. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!