Kihez forduljak, ha a biztosító nem fizet?
első hozzászóló írta jól.
plusz kérdés: Milyen lakásbiztosításod van?
Mivel a kárt a vállalkozó okozta ezért az én biztosítom ebben az esetben nem fizet. A kft biztosítója először arra hivatkozik, hogy az ok okozati összefüggés nem megállapítható, aztán meg arra utal /szerintem/, hogy ilyen esetre nincs a vállalkozónak biztosítása. A vállalkozó a telefont már fel sem veszi amikor felhívom.
A kárt az úthenger okozta melytől annyira beremegett a házam, mintha kisebb fajta földrengés lett volna.
"Mivel a kárt a vállalkozó okozta ezért az én biztosítom ebben az esetben nem fizet."
ha én bedobom az ablakod, akár legyek magánszemély, akár vállalkozó, a biztosítónak fizetnie kell.
Ha AR lakásbiztosításod van, akkor is nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy a biztosító ne fizessen....
az ok-okozatiban lehet valami.
"aztán meg arra utal /szerintem/, hogy ilyen esetre nincs a vállalkozónak biztosítása." kb. tök mindegy.
elsőkörben úgyis a kft-t kell perelned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!