Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Kis műtétért fizet a biztosító?

Csajszee.. kérdése:

Kis műtétért fizet a biztosító?

Figyelt kérdés
Volt egy kissebb műtétem, össze van varrva a talpam. Ezért fizet a biztosító? Mivel diák vagyok, így a Szimba biztosító is szoba jöhet illetve a Groupama.

2015. dec. 7. 20:36
 1/7 anonim ***** válasza:
meg kell nézni a szerződési feltételekben
2015. dec. 7. 20:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

"Mivel diák vagyok, így a Szimba biztosító is szoba jöhet illetve a Groupama."

- Most van biztosításod, vagy nincs?

2015. dec. 7. 21:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
az iskolában, aki ezt intézi, azt a tanért kérdezd meg, hogy mi a teendő
2015. dec. 7. 21:03
 4/7 A kérdező kommentje:
2 biztositásom van :)
2015. dec. 7. 21:37
 5/7 anonim ***** válasza:

Nincs olyan, hogy Szimba biztosító.

2015-ben az állam a groupoamának adta a tanulóbiztosítást. Mnden évben pályázatot írnak ki erre...

Idén ők rendezik az állami tanulóbiztosítást.

2015. dec. 8. 06:29
 6/7 anonim válasza:
Figyelj. Nekem is volt egy műtétem, Esztétikai kivágtak a kezemből egy szemölcsöt. Nejem simán állta, pedig csak sima diák biztosításom volt. De amúgy kérdez rá, ha ennyire bizonytalan vagy :)
2015. dec. 12. 09:11
 7/7 anonim válasza:
Hát én eltörtem a kezem, műteni kellett, de nem fizette a biztosító mert az én hibámból történt. Kicsit szánalmasnak tartom ezt az egész tanulóbiztosítást..
2015. dec. 12. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!