Ismeri a e valaki a Quatro QCoopers befektetést?
Figyelt kérdés
Ismeri a e valaki a Quatro QCoopers befektetést? ha igen irjátok meg a véleményeteket2010. febr. 14. 11:07
11/13 anonim válasza:
Igen én ismerem, 25-én regisztráltam is, az utolsó pillanatban, hozzáteszem biztosítási szakon végeztem, és ehhez hasonló "tőkekovácsolást" már nagyon sok neves pénzügyi területen véghez vittek, no persze nem nálunk. Egyébként itt írta valaki, hogy ha megkapja a szerződést a cégtől, abból már többet tud kiolvasni. Sajnálhatja, aki kimaradt, de a következő körbe már többen is beregizhetnek! Nem szabad mindenben a rosszat sejteni, mert sokan elmennek az igazán nagy lehetőségek mellett, ez a 60 E pedig tényleg nem egy olyan összeg, ami ennyit is nem érne meg, nemde?
12/13 anonim válasza:
Sziasztok,
Azt hiszem, hogy itt kielégítő választ kaptok az egész működéséről, magyarul, érthetően:
Szép napot
13/13 anonim válasza:
Én is regisztráltam ebbe a 60 eurós dologba. Gondolom a kérdés feltevője is. Te tudsz valamit a kifizetésekről???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!