Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Ismeri a e valaki a Quatro...

Ismeri a e valaki a Quatro QCoopers befektetést?

Figyelt kérdés
Ismeri a e valaki a Quatro QCoopers befektetést? ha igen irjátok meg a véleményeteket
2010. febr. 14. 11:07
1 2
 1/13 anonim válasza:
az új pilótajáték
2010. febr. 16. 18:17
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is ez után érdeklődtem, túlságosan jól hangzik.
2010. febr. 17. 20:43
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is pont ma kaptam meg. Szinte biztos vagyok benne, hogy átverés!

Le is írom, miért.

Állítólag kötnek rád egy biztosítást 60 EUR áron, 250.000 EUR haláleseti összegre, amit eladsz a cégnek, és erre a fedezetre a cég felvesz 150.000 EUR hitelt, ebből fizetnek neked 60.000 EUR-t.

Namost, nincs olyan hülye bank, aki egy vadonat új, 60 EUR díjú biztosításra ekkora összegű hitelt adjon. Hiszen a biztosítási összeghez a cég csak akkor juthatna hozzá, ha:

-kockázati életbiztosításnál, ha te meghalsz (ez nem egy túl jó eset)

- vagy ha befektetési életbiztosításról van szó, akkor, ha a cég befizetné a 60 EUR összegeket havonta 30 évig, ami neki 21600 EUR-ba kerülne.

Egyik esetben sem ér a biztosítás MOST 60 EUR-nál többet, tehát ilyen fedezetre nem ad senki 150.000 EUR hitelt.

Másik gyanús pont, hogy 18-80 éves kor között bárkire megköthető. Nincs olyan hűlye biztosító, aki egy 80 évesre havi 60 EUR-ért kockázati életbiztosítást kötne 250.000 haláleseti kifizetéssel.

Elképzelhető, hogy az átverésben résztvevők elkezdik itt bizonygatni, hogy de bizony, ez müködik.

Ebben az esetben szívesen fogadok bárkivel írásban közjegyző előtt 1000 EUR-ba, hogy nem fogják kifizetni a 10.000 tagnak az első ígért párezer EUR-os részletet sem.

2010. febr. 24. 19:48
 4/13 anonim ***** válasza:
Teljes mértékben igazat adok, nagyon jól levezetted, ez nekem eszembe sem jutott. Van olyan ismerősöm aki belépett, most várják a szerződést, szakemberrel megnézetik és lefordíttatják mielőtt aláírják. Nagyon kíváncsi vagyok mi szerepel a szerződésben!
2010. febr. 25. 08:27
 5/13 A kérdező kommentje:
Majd írd meg az eredményt légyszives
2010. febr. 26. 06:00
 6/13 anonim válasza:

Szia!

Már eleve a kérdés rosszul van feltéve.

Először is a QCoopers nem befektetés.

Hogy miért nem az, ahhoz nézz utána!

A Quatro MPN-nek van több befektetési programja, ahova valóban lehet befektetni, de annak összege minimálisan 480 € és ahhoz teljes jogú tagnak kell lenned. A tagsági díj pedig 195€ egy évre. A QCoopers program a Quatro MPN egyik projektje, ahol egy Single szerződés adminisztrációs költsége 60€. Tagok részére ez lehet dupla, tripla és négyszeres, azaz quatro is.

Másodszor: honnan veszed azt, hogy a havi díj 60€?

Az adminisztrációs költség kerül ennyibe. Ha otthon vagy a biztosítás területén, akkor tudnod kell, hogy a biztosítási díj függ az életkortól és a halálozási statisztikától. Hölgyek esetében valamivel kedvezőbbek a díja. A 80 éves életkor engem is aggaszt.

Mivel azonban kockázati életbiztosítással számoltál, teljesen vakvágányon vagy. Ennek oka, hogy a biztosítók is bonyolult számításokat végeznek, hogy még maradjon egy kis profit és az ügyfele is legyen. Egy egyszerű számítás, mint ahogy leírtad, nem helytálló eredményre vezet.

Közel sem biztos az, hogy kockázati életbiztosításról van szó.

Úgy voltam vele, hogy a lottón is garantáltan el lehet ennyit veszíteni. Kicsi a valószínűsége annak, hogy 60 €-ért a lottón nyerek 60 000 €-t, a Coopersben kicsit nagyobb az esély rá.

Ha legközelebb állítasz valamit, akkor érdemes jobban utána nézned a dolgoknak. Általában az kritizál, akinek semmi veszíteni valója. Legyen mindenkinek a saját döntése, hogy érdekli-e vagy sem.

Bizonyítani szerintem senki nem fogja, hogy működik a Coopers és fizetni fog. Ha már a kezemben lesz az összeg, akkor lehetek benne biztos.

Hogy kicsit képben légy, itt találsz 2 videót és rengeteg plusz információt: www.munka.gportal.hu

2010. márc. 16. 15:00
 7/13 anonim válasza:
Az egész világ átverés! Ha nem adsz magadnak semmilyen esélyt akkor nincs értelme semminek.Itthon is megtudod csinálni azt,hogy eladod a biztosításodat csak pont egy forintot nem ér. És ha át is verés az egész akkor sincs gond.Aki mer az nyer!A másik fele meg az,hogy egy ilyen céget létrehozni nem kis összeg.Több millió Milliárd $-€ ba kerül.És nem azért lett létrehozva,hogy átverjék az embereket mert az hamar kiderül és még az sem jön vissza amit belefektettek.
2010. márc. 25. 14:57
 8/13 anonim válasza:

Azt azért nem állítanám, hogy az egész világ átverés!

Vannak már eleve olyanok, akik ezzel a szándékkal indítanak el egy projektet, de miért ne lennének kivételek?

Aki regisztrált tagja a Quatro-MPN-nek, az tudja, hogy a QCoopers csak az egyik projektje a cégnek. A tagok értik a Coopers lényegét és miért indították azt el.

Akik egy ilyen hatalmas vállalkozást hoztak létre, azok több tiszteletet érdemelnek. Néhány "hazafinak" nagyon nem tetszik, hogy egyre többen ismerik fel a befektetésekben rejlő lehetőséget és próbálnak kitörni abból a kilátástalan helyzetből, amibe önhibájukon kívül kerültek.

Meggyőződésem, hogy a havi jövedelem 10%-t befektetve (nem a hazai infláció alatti hozamokra gondolok)2-3 év múltával már eltart a befektetésed. Erre a célra a QUATRO kínálta befektetések pedig nagyon is alkalmasak.

Ha pedig a QCoopers program eredményesen lezárul, vajon bocsánatot kérnek-e a program ellenzői azoktól, akik ezzel a lehetőséggel megoldhatták volna anyagi gondjaikat?

2010. ápr. 2. 08:52
 9/13 A kérdező kommentje:
De valaki regisztrált már?
2010. ápr. 3. 08:17
 10/13 anonim válasza:
Én is olvastam. Nagyon jól hangzik. Regisztrálni is akartam, de féltem, hogy a nyakamba varrják a hitelt, amit ugye a cég vesz föl a biztosításomra, ezért írtam egy e-mailt a lap alján található címre. Megkérdeztem, hogy ez megtörténhet-e. Ezt választ kaptam: "Nem, önt akkor elvileg már nem terhelhet semmiféle felelőség. Nem az ön életbiztosítását használja fel a cég fedezetként a hitel felvételéhez, hanem csak az ön személyét, hogy egyáltalán köthesen valakin keresztűl egy életbiztosítást."
2010. ápr. 15. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!